Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevii unui liceu din Arad, încuiaţi în şcoală de director: "Nu ne lasă să ieșim, suntem sechestrați!". Motivul pentru care sunt închişi copiii este halucinant

Elevii Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrun” din Arad susţin că sunt încuiaţi în clădire, cel arătat cu degetul fiind chiar directorul şcolii.

de Redactia Observator

la 02.03.2018 , 11:34

Elevii unui liceu arădean, închişi în şcoală de director: "Nu ne lasă să ieșim, suntem sechestrați!" - aradon.ro

Elevii Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” din Arad susţin că sunt încuiaţi în clădire, cel arătat cu degetul fiind chiar directorul şcolii.

Interdicția de a ieși în curtea liceului vizează toţi elevii - de la clasa pregătitoare, la clasa a XII-a.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Aşa sună mesajul primit de jurnaliştii unui cotidian local.

Elevii, care au dorit să rămână anonimi, susţin că mai mulți colegi de-ai lor i-au cerut directorului să îi lase să iasă din școală, însă acesta i-ar fi refuzat categoric.

Elevi încuiaţi ca să nu ude holurile

Surse citate de presa locală susţin că decizia bizară luată de conducerea şcolii are legătură cu zăpadă. Se pare că directorul nu îi lasă pe elevi să iasă din clădire pentru că, din cauza zăpezii „se udă holurile” atunci când elevii revin în şcoală.

Se pare că directorul liceului ar fi trimis o circulară către profesori, prin care îi informa despre decizia de a închide ușile școlii, până când se va topi zăpada.

Circulara ar fi intrat în vigoare, miercuri, 28 februarie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Elevii unui liceu din Arad, încuiaţi în şcoală de director: "Nu ne lasă să ieșim, suntem sechestrați!". Motivul pentru care sunt închişi copiii este halucinant