Antena Meniu Search
x

Proaspăt eliberat de la Socola, un bărbat a scos cuţitul la copiii care aşteptau autobuzul, spunând că îi omoară când vrea el

Scene incredibile la Iasi. Un bărbat a ameninţat cu moartea mai mulţi copii, într-o staţie de autobuz. Nu s-a liniştit nici când a ajuns poliţia, acesta încercând să-i atace pe oamenii legii.

Proaspăt eliberat de la Socola, un bărbat a scos cuţitul la copiii care aşteptau autobuzul, spunând că îi omoară când vrea el
Proaspăt eliberat de la Socola, un bărbat a scos cuţitul la copiii care aşteptau autobuzul, spunând că îi omoară când vrea el

Scene incredibile la Iasi. Un bărbat a ameninţat cu moartea mai mulţi copii, într-o staţie de autobuz.

Nu s-a liniştit nici când a ajuns poliţia, acesta încercând să-i atace pe oamenii legii.

O adolescenta in varsta de 15 ani, se afla impreuna cu doua prietene in statia de transport public in comuna din localitatea Ciurbesti, comuna Miroslava, judetul Iasi. La un moment dat s-a apropiat de acestea Petrica Gabriel.

Articolul continuă după reclamă

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a inceput sa le adreseze cuvinte jignitoare. Doua dintre fete au luat-o la fuga, facandu-li-se frica, in vreme ce una dintre ele a ramas in urma. Petrica Gabriel a scos un cutit urias si a inceput sa-i adreseze amenintari cu moartea. Barbatul a agitat cutitul in aer in fata fetei, blocandu-i calea in statia de transport public si i-a spus sa nu plece ca o va omori cand va vrea el.

La scurt timp, minora a reusit sa fuga, profitand de un moment de neatentie. 4 politişti au mers la sesizarea făcută prin 112.

"Cei patru agenti de politie au efectuat verificari si l-au depistat pe inculpat pe terasa unui magazin. Politistii i-au solicitat barbatului sa-i insoteasca la sediul Postului de Politie Miroslava pentru verificari. Petrica Gabriel a refuzat si a inceput sa se manifeste violent verbal si fizic la adresa politistilor, de aceea a fost incatusat si dus fortat la sediul de politie. Dupa ce a fost intrebat de catre oamenii legii daca are asupra sa arme albe, iar acesta a negat, i s-a efectuat control corporal, ocazie cu care in buzunarul pantalonilor a fost gasit un cutit de 23 cm", se arata in rechizitoriu.

Pentru ca ameninta cu sinuciderea si se afla sub influenta alcoolului, politistii au decis sa-l duca pe acesta catre spitalul Socola, unde mai fusese internat.

In momentul in care a fost scos din sediul de politie si dupa ce si-a dat seama ca va fi internat din nou, barbatul, in varsta de 38 de ani, a inceput sa-i ameninte cu moartea pe agentii de politie locala, care l-au urcat pe bancheta din spate a masinii de politie.

Pe drumul catre spital, barbatul a devenit foarte violent si la un moment dat, sarind peste politistul local din stanga sa, s-a izbit cu capul de geamul lateral stanga spate al autospecialei de politie, dupa care i-a amenintat cu moartea si cu acte de violenta pe ceilalti doi politisti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Proaspăt eliberat de la Socola, un bărbat a scos cuţitul la copiii care aşteptau autobuzul, spunând că îi omoară când vrea el