Antena Meniu Search
x

Video Cum s-au pregătit invitaţii lui Musk de petrecerea de la Castelul Bran: plimbări prin Braşov şi un brunch de 100 de euro de persoană. Ce urmează în această noapte

După ce au ajuns în cel mai mare secret în România, azi, vedetele şi miliardarii invitaţi de Elon Musk la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran s-au arătat relaxaţi la lumina zilei. Printre ei, fotomodelul Elle Mac Phearson, fondatorul Pay Pal şi alţi actori şi magnaţi din industria tech. Au luat prânzul într-un restaurant celebru din centrul Braşovului şi s-au lăsat fotografiaţi de turişti.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.10.2022, 19:36

Vezi și

Relaxaţi şi îmbrăcaţi comod, fondatorul PayPal şi partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen s-au plimbat în văzul lumii pe străzile din Braşov. Au ajuns în România în cel mai mare secret, dar acum au luat prânzul în centrul oraşului, la un restaurant celebru. Pentru siguranţă, au fost păziţi de un bodyguard român, dar şi de propriul agent de pază, care părea pregătit de orice. La spate, i se întrezărea o armă. Ca pe catwalk, la prânzul organizat în centrul oraşului, şi-a făcut apariţia şi Elle Macpherson, fotomodel celebru, supranumit The Body. A devenit cunoscută în toată lumea în urma apariţiilor din reviste şi filme. De când a ajuns în România, a postat mai multe imagini pe Instagram în timp ce descoperă Braşovul. Oameni de afaceri, avocaţi, antreprenori, dar şi vedete internaţionale au intrat în restaurant, acompaniaţi de muzică medievală.

Un brunch "piperat"

Pentru o parte din invitati au fost pregatite meniuri fara alergeni, iar toata intalnirea a fost condimentata cu lectii de sabie, luate de invitati, de la membrii unei formatii medievale din Timisoara. Meniul a fost pentru toate gusturile: un bufet suedez, cu mixuri de salamuri şi branzeturi, legume la grătar, antricot, dar şi creveţi. Dar nu pentru toate buzunarele: ar fi costat între 75 şi 100 de euro de persoană. "Foarte mult au mers pastele, cele gatite in roata de parmezan. in general au fost foarte multi vegetarieni, vegani, raw vegani, foarte bine au mers si pe parte de desert macaron si la partea de bauturi am avut un bar de detox cu shoturi de ghimbiri si ananas", a declarat Laurenţiu Iordache - şef de restaurant.

Pentru mulţi trecători, a fost o provocare să recunoască vedetele venite la prânz. La Ghimbav, lângă Braşov, elicopterele au aterizat toată ziua, semn că invitaţii cu ştaif au continuat să vină pentru marea petrecere din aceast seară de la Castelul Bran. Aseară însă a fost un antrenament pentru ce va veni: petrecerea dinaintea marelui party de Halloween s-a ţinut la o stână turistică din Poiana Braşov. Decorul şi ţinutele au fost inspirate din serialul Game of Thrones. Drumul care duce spre restaurant a fost luminat cu făclii, iar din interior se auzeau tobe şi zgomote misterioase ca într-un film de groază. Invitaţii s-au strâns şi în jurul unui foc de tabără şi s-au bucurat de dansuri populare româneşti.

Pe acelaşi subiect

Stele de la Hollywood au strălucit printre invitaţi. Adrian Grenier din Entourage, Jordan Roemmele şi Gillian Jacobs din Walk of Shame au avut costume spectaculoase. Printre puţinii români prezenţi la eveniment ar fi fost şi Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, o companie românească de securitatea cibernetică, telecomunicaţii criptate şi inteligenţă artificială. Gazdele de la noi i-ar fi aşteptat pe bogaţii lumii cu pâine şi sare. Lucru extrem de apreciat de bogaţii Planetei. O postare pe Twitter a lui Elon Musk, cu mesajul "Pâinea proaspăt coaptă şi produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieţii", ar fi fi una dintre puţinele confirmări că fondatorul Tesla s-ar afla în Poiana Braşov. Fanilor nu le-a trebuit mai mult de acest indiciu.

"După ce am văzut tweetul ăsta cu pâine caldă, m-am urcat în maşină şi am venit încoace. Orice îşi pune în cap realizează ceea ce pe mine mă motivează şi asta vreau să fac şi eu în viaţă pentru că nu avem limite", spune un tânăr care speră să-i calce pe urme lui Musk. Un lucru este cert, Elon Musk are o singură preocupare: noua jucărie cumpărată, reţeaua socială Twitter. Va veni sau nu miliardarul la petrecerea de groază organizată în Casa lui Dracula? Este încă un mister, dar poate deveni o surpriză aşteptată de toată lumea. Oricum ar fi, Braşovul şi pensiunile din zona turistică arată ca nişte fortăreţe pline de secrete unde ajung maşini cu oaspeţi misterioşi. Vizita oamenilor ale căror averi bat PIB-ul României de câteva ori ar putea fi o şansă pentru turismul românesc.

Cum ar putea profita România

"Elon Musk vine în România...şi o postare de la el ar face cât toate campaniile de promovare de până acum şi ar face ca lumea să audă despre România milioane, miliarde de oameni de pe planetă... În condiţiile astea noi nu facem nimic. Dacă aş fi chiar şi ministrul Turismului aş gândi o chestie crazy, nebună, aşa cum îi place lui Elon Musk. Pe oamenii ăştia trebuie să îi surprinzi cu ceva", a declarat Răzvan Pascu, consultant în turism.

Invitaţii sosesc la un restaurant din Bran. Sunt măsuri de securitate ridicate, aşa cum era aşteptat. O firmă privată asigură protecţia în zonă, iar accesul este restricţionat. Invitaţii vor merge la o cină, o cină care va dura până în jurul orei 21:00, atunci când vor merge la petrecere la Castelul Bran, o petrecere hotdog party.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cum s-au pregătit invitaţii lui Musk de petrecerea de la Castelul Bran: plimbări prin Braşov şi un brunch de 100 de euro de persoană. Ce urmează în această noapte