Antena Meniu Search
x

Emoţii mari pentru absolvenţii Intact Media Academy. Încă o serie de cursanţi au dat examenul final

Încă o serie de cursanţi IMA au dat examenul final, chiar în platoul Observator. Cei mai noi cursanţi la Intact Media Academy au susţinut astăzi proba finală, în platoul Observatorului.

Vezi și

Încă o serie de cursanţi IMA au dat examenul final, chiar în platoul Observator. Cei mai noi cursanţi la Intact Media Academy au susţinut astăzi proba finală, în platoul Observatorului. Emoţiile au fost la ele acasă, în rândul proaspeţilor oameni de televiziune, însă aşa cum au fost învăţaţi, absolvenţii fie şi le-au stăpânit, fie s-au folosit de acestea în favoarea lor.

De îndată ce au auzit genericul, emoţiile i-au năpădit pe cursanţi. Şi-au amintit repede ce au învaţat la cursuri, iar emoţiile s au dovedit a fi constructive. Andreea Berecleanu a stat printre cursanţi, i-a sftuit şi s-a bucurat alături de ei.

ANDREEA BERECLEANU:

Ma incarca cu atata energie! Ma bucura! Mi-aduce aminte de mine. Ii incurajez, ii indragesc, vorbesc cu ei. Imi sunt foarte dragi si ii sprijin. Vorbesc, nu doar de ei, care sunt invatacei, cat si de oameni din redactie, pentru ca avem, de la Ima, foarte multi reporteri in redactie, deja batrani in meserie.

RALUCA ILIE - ABSOLVENT IMA:

Din pacate, s-a terminat foarte repede. Aveam alte asteptari. Adica, ma asteptam sa dureze mai mult, dar ajunsa acolo, in fata camerei, timpul a zburat, efectiv.

MIHAELA TORCEA - ABSOLVENT IMA:

Am avut super mari emotii si s-a simtit. Nu ma asteptam sa se simta atat de mult. Dar acum ma simt usurata ca am trecut de aceasta proba. in timpul probei, a fost mai dificil. 

S-au înscris la Intact Media Academy pentru o carieră în televiziune şi sunt pe cale de a o avea.

ELIZA STEFAN - ABSOLVENT IMA:

Au fost luni incarcate de multa informatie buna. Am avut profesori extraordinari de la care am invatat foarte multe despre asta. De fapt, asta e si baza. Sa invatam din experienta celorlalti.

MADALINA CEAPA - ABSOLVENT IMA

De mult imi doresc sa fac acest curs. Intotdeauna am privit lumea asta, a televiziunii, ca fiind ceva frumos, ca fiind ceva inedit. Dar vazand dedesubturile, consider ca este frumos, dar este foarte mult de munca.

Pe 18 iunie, o nouă serie de cursanţi intră în lumea televiziunii. Cei interesaţi, se pot înscrie până atunci, pe www.intactmediaacademy.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Emoţii mari pentru absolvenţii Intact Media Academy. Încă o serie de cursanţi au dat examenul final