Antena Meniu Search
x

Video Enoriaşa care a şantajat un preot din Argeş, după ce l-a văzut cu amanta la mare, a fost reţinută pentru 24 de ore 

Situaţie incredibil de...complicată pentru o femeie din Argeş. Aceasta este anchetată pentru şantaj după ce l-a ameninţat pe preotul din localitate că va face publice imagini cu el şi amanta. Imaginile reale fuseseră surprinse la mare astă vară, însă preotul a făcut plângere după ce ele au fost făcute publice. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.02.2023, 13:47

Vezi și

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore de magistraţii parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi se află sub control judiciar. Totul s-a întâmplat în iulie anul trecut, când femeia în vârstă de 51 de ani din Băbana, judeţul Argeş a obţinut aceste fotografii compromiţătoare cu preotul în cauză.

L-a somat pe acesta să îşi dea demisia sub ameninţarea publicării fotografiilor. Preotul însă nu şi-a dat demisia, iar fotografiile au fost publicate. Femeia este acum în atenţa oamenilor legii într-un dosar penal sub acuzaţia de şantaj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Enoriaşa care a şantajat un preot din Argeş, după ce l-a văzut cu amanta la mare, a fost reţinută pentru 24 de ore