Antena Meniu Search
x

Video "Era beat și a fugit". Copil lăsat să zacă pe caldarâm, după ce a fost spulberat cu mașina pe o trecere de pietoni din Oradea

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut ieri, în Oradea. Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer beat, care a fugit apoi de la locul accidentului, lăsându-l pe băiat să zacă pe caldarâm. Medicii l-au găsit în stare de inconştienţă, l-au intubat, iar apoi l-au transportat la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 11:07

Vezi și

Din spusele martorilor, băiatul ar fi vrut să travereseze strada. O maşină a oprit pentru a-i acorda prioritate, însă şoferul care circula pe banda a doua nu a apucat să frâneze şi l-a lovit violent pe băiat. 

Bărbat: Din câte se spune, a lovit un băieţel, pe trecerea de pietoni. Era pe trotinetă, pe lângă trotinetă. 

Lucrurile băiatului au fost împrăştiate zeci de metri pe şosea

Impactul a fost atât de puternic încât trotineta, şi lucrurile băiatului au fost împrăştiate zeci de metri pe şosea. Şoferul care a provocat accidentul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul i-a uimit pe poliţişti: 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Pe acelaşi subiect

Tânăr: Din câte am înţeles, era beat...un tanar de 25 de ani. 

Reporter: A fugit?

Tânăr: Da, dar l-a prins ulterior.

Băiatul a fost transportat la UPU de la Spitalul Județean Oradea, pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Era beat și a fugit". Copil lăsat să zacă pe caldarâm, după ce a fost spulberat cu mașina pe o trecere de pietoni din Oradea