Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Era plină de sânge!" Femeie de 24 de ani, bătută cu bestialitate de soțul său, în fața celor 3 copii. Caz revoltător în Vaslui

Caz revoltător într-o comună din Vaslui. O femeie de 24 de ani, mama a trei copii, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătută de soţul ei, chiar de faţă cu cei mici. Cu ultimele puteri, femeia a reuşit să scape din mâinile agresorului şi s-a dus glonț la vecinii săi pentru a le cere ajutorul. Speriaţi, aceştia au alergat poliţiştii, care l-au săltat pe bărbat. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 08:31

Cei doi soţi s-au căsătorit în urmă cu trei ani şi au împreună trei copii, cel mai mic dintre ei - un nou născut de doar o lună. În tot acest timp, scandalurile dintre cei doi au fost la ordinea zilei. Numai că, de această dată, după ce a dat pe gât câteva pahare, bărbatul şi-a ieşit din minţi şi s-a năpustit asupra soţiei sale de 24 de ani, dar şi asupra celor mici, cu o ploaie de lovituri. Cu ultimele puteri, femeia a cerut ajutorul vecinilor.

"Era în stare gravă. Era plină de sânge. E un om de nimic! Nici nu trebuia să facă asta, păcat de copii", spun vecinii. "La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 care au găsit pacienta în stare gravă, cu leziuni la nivelul capului, fiind ulterior necesară intervenţia unui echipaj cu medic de la Vaslui", a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui.

Cei trei copii au ajuns în grija asistenţilor maternali

Vezi și

La casa bărbatului a ajuns şi un echipaj de poliție, care a încercat să-l scoată pe individ din locuinţă, însă fără succes. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor, care l-au săltat pe agresor şi l-au dus la audieri. Între timp, cei trei copii au ajuns în grija asistenţilor maternali.

"Ca urmare a elementelor strânse în studierea condițiilor de locuire şi a calităţii vieţii pe care o au cei trei, vor fi beneficiarii unor măsuri de protecţie specială", a precizat Romeo Crețu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui.

Acum, bărbatul care şi-a băgat în spital soţia a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Era plină de sânge!" Femeie de 24 de ani, bătută cu bestialitate de soțul său, în fața celor 3 copii. Caz revoltător în Vaslui