Antena Meniu Search
x

Video "Era plină de sânge şi zicea: Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!" Tânără înjunghiată de iubit sub privirile fetiței lor de 6 ani, într-un apartament din București

Scene de groază, s-au desfăşurat noaptea trecută, într-un bloc din sectorul 1 al Capitalei. Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a încercat să își ucidă iubita, iar apoi a amenințat că se omoară. Totul s-a întâmplat în locuința acestora, sub ochii îngroziţi ai copilului lor. Şi acum, după mai bine de 8 ore, bărbatul se află pe pervazul gemului şi ameninţă că se aruncă de la etajul 8. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 11.09.2023, 08:11

Vezi și

Totul s-a petrecut după ce femeie, de 31 de ani, i-a spus bărbatului că vrea să se despartă de el. Orbit de furie, a ameninţat că o omoară. Speriată pentru viaţa ei şi a fetiţei în vârstă de doar 6 ani, femeia a chemat în ajutor o prietenă. Aceasta a ajuns la locuinţa celor doi împreună cu băiatul său, iar când au intrat în casă, bărbatul a răbufnit. A luat un cuțit și și-a înjunghiat iubita de mai multe ori, în zona gâtului și în zona abdomenului. Cei doi copii îngroziţi, s-au ascuns în ghena blocului, până la sosirea echipajelor de salvare. 

Ana Grigore, reporter Observator: După ce a scăpat din mâinile bărbatului, femeia a fugit şi a reuşit să ajungă până la șoseaua principală. Aici a fost văzută de către trecători, care au sunat imediat la 112.

Martor: Era plină de sânge şi a zis "Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!". 

Martor: Am văzut o femeie care era tăiată, exact aici, în faţa terasei. Am coborât din maşină. Nu spunea absolut nimic, era foarte speriată. Destul de mult sânge.

Pe acelaşi subiect

Iubitul agresor a ieşit pe geamul apartamentului şi a ameninţat că se aruncă de la etaj

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spitalul Floreasca, într-o stare gravă, după ce i-au fost afectate organele vitale. Prietena femeii a fost şi ea rănită la mână, însă a refuzat transportul la spital. Agresorul a rămas în locuinţă, însă cuprins de remuşcări, a ieşit pe geamul apartamentului şi a ameninţat că se va arunca de la etajul 8. 

Ana Grigore, reporter Observator: Au trecut mai bine de trei ore de când bărbatul ameninţă că se sinucide. Se află, în continuare, pe pervazul geamului, la etajul opt, iar negociatorii încearcă să îl convingă să coboare. 

Bărbatul se află şi la această oră pe geam, ameninţând că îşi va lua viaţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Era plină de sânge şi zicea: Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!" Tânără înjunghiată de iubit sub privirile fetiței lor de 6 ani, într-un apartament din București