Antena Meniu Search
x

Reţinut pentru omor, după ce şi-a înjunghiat mortal vecinul. Bărbatul din Argeş nu a ezitat să pună mâna pe cuţit

Un bărbat 42 de ani din Schitu Goleşti a fost reţinut, fiind acuzat de omor. În data de 15 august, bărbatul ar fi înjunghiat un cu cuţit un consătean, provocându-i decesul.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 18:05

Bărbat reţinut pentru omor, în Argeş - Arhivă (scop ilustrativ)

"În ziua de 08 septembrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor, şi au reţinut un bărbat de 42 de ani, din Schitu Goleşti, bănuit de săvârşirea faptei ce face obiectul cercetărilor", a transmis, vineri, IPJ Argeş.

Şi-a înjunghiat mortal vecinul

Sursa citată de news.ro a precizat că, în ziua de 15 august, pe fondul consumului de alcool, suspectul ar fi înţepat cu un cuţit pe un consătean de 43 de ani, leziunile producând decesul victimei.

”După administrarea de probatoriu, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus reţinerea, pentru 24 de ore a bărbatului de 42 de ani, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 09 septembrie a.c., să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Reţinut pentru omor, după ce şi-a înjunghiat mortal vecinul. Bărbatul din Argeş nu a ezitat să pună mâna pe cuţit