Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fetiţă de 4 ani aşteaptă ca mama ei să se întoarcă acasă de la muncă. În realitate, nu o va mai vedea vreodată pentru că a fost ucisă de tatăl micuţei, în Italia

Ştie că mama ei este plecată la muncă. O aşteaptă în fiecare zi să vină acasă. Dar în realitatea cruntă, femeia nu se va mai întoarce vreodată. Într-o clipă, tatăl ei i-a răpit-o pentru totdeauna.

de Monica Palade

la 08.09.2023, 14:50

Marisa Leo, în vârstă de 39 de ani, a fost ucisă de fostul ei soţ, Angelo Reina, în vârstă de 42 de ani, miercuri, 6 septembrie, cu trei focuri de armă. Cerând o întâlnire pentru clarificarea custodiei fiicei lor de patru ani, acesta a profitat şi a ucis-o pe femeia care îl făcuse tată. Imediat după faptă a fugit de la locul crimei, între Marsala și Mazara del Vallo, din provincia Trapani spre Castellammare del Golfo. Însă când poliţiştii l-au depistat, au mai găsit o puşcă pe lângă arma crimei, cu care îşi luase viaţa.

A rămas orfană de mamă şi de tată într-o clipă

În 2020, Marisa îşi denunţase fostul partener pentru urmărire şi încălcarea obligațiilor de asistență familială. Copila de 4 ani a fost luată de fratele matern, care este pregătit să o crească precum fiica sa. Nu are însă curaj să îi spună ce s-a întâmplat. Nu îi poate spune că în doat câteva ore şi-a pierdut şi mama şi tatăl.

„Nu am găsit cuvintele să-i spun ce s-a întâmplat”, a recunoscut fratele Marisei Leo, Mauro Leo, dezvăluind că a cerut ajutor instituțiilor pentru a face față unui moment atât de delicat și dureros. „De asemenea, îi cer ajutor primarului din Salemi, pentru ca asistentul social și psihologul serviciilor sociale să caute împreună cu mine cuvintele potrivite pentru fetiță”, a explicat bărbatul pentru Corriere della Sera. Acesta a mărturisit şi că i-a fost foarte greu să le spună părinţilor lor. „A fost deja obositor să găsesc cuvintele potrivite pentru parintii mei. Mama are 68 de ani, iar tatăl meu 80. Amândoi cu inima frântă, incapabili să reacționeze, uluiți de violența care s-a abătut asupra noastră”.

Ceea ce ştie cu certitudine este că nu o va abandona niciodată pe fetiță și este deja gata să ceară custodia permanentă, crescând-o drept propria sa fiică. „Soția mea este o femeie grozavă care este deja mamă pentru fetiță. Și împreună am cerut custodia: această nepoată a noastră mică nu va fi niciodată singură", a mai declarat el. Fetița mergea adesea acasă la unchiul ei, care locuiește foarte aproape, jucându-se cu vărul ei cel mic.

Viața ei, însă, va fi dată peste cap pentru totdeauna. Ea știe doar că mama este plecată la muncă. "O minciună. Nu o va mai vedea niciodată pe sora mea. Și deja mă consider tatăl și mama nepoatei mele", a conchis unchiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 4 ani aşteaptă ca mama ei să se întoarcă acasă de la muncă. În realitate, nu o va mai vedea vreodată pentru că a fost ucisă de tatăl micuţei, în Italia