Antena Meniu Search
x

Video "Era stresat cu soția". Un bătrân din Năvodari a aruncat pe geam cam tot ce avea prin casă, inclusiv televizorul

Pompierii constănțeni au intervenit, în această dimineață, pe o stradă din Năvodari, după un bărbat în vârstă de 70 de ani a decis să arunce de la geamul apartamentului său cam tot ce a găsit prin casă, inclusiv un televizor, cărți, casete sau CD-uri. Fratele și vecinii omului spun că gestul acestuia ar avea legătură cu soția bărbatului, care este bolnavă de ani de zile, iar de o săptămână se află la azil.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 13:36

Vezi și

Lumea s-a adunat cu mic cu mare în fața blocului din strada Frunzelor, după ce un bărbat a decis să arunce pe geam tot felul de obiecte, inclusiv televizorul. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Într-un suflet a venit și fratele bărbatului, care spune că, cel mai probabil, la originea gestului nesăbuit este cumnata sa: "Am venit să văd ce s-a întâmplat. Fratele meu are soția bolnavă de ani de zile, o are pe la azil de vreo săptămână. Normal că îi vine pe dos și...cine știe ce...El așa ceva nu a mai făcut. Nu am auzit, nu am văzut".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și vecinii spun același lucru, că bărbatul ar fi avut o cădere nervoasă, fiind stresat cu soția. "Vecinul a avut niște probleme. Soția i-a plecat la azil, pentru că bolnavă. Probabil că s-a supărat și a mai aruncat cu câte un televizor ...În rest, nu a făcut rău. Nu e cunoscut cu niciun fel de probleme. E normal, a muncit, acum era la pensie. De o săptămână era stresat cu soția și asta s-a întâmplat. Este om la locul lui, dar a avut o cădere nervoasă...cine știe. Nu poți să știi ce e în sufletul omului", a mărturist un vecin, vizibil afectat de incident.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar bărbatul a fost preluat de echipajele medicale. 

Poliția face cercetări în acest caz.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Era stresat cu soția". Un bătrân din Năvodari a aruncat pe geam cam tot ce avea prin casă, inclusiv televizorul