Antena Meniu Search
x

Video "Era verde pentru maşini". Spulberat în centrul oraşului Târgu Mureş, sub ochii terifiaţi ai altor şoferi. Medicii au încercat timp de o oră să-l readucă la viaţă

Accident mortal seara trecută în centrul orașului Târgu Mureș. Un pieton de 45 de ani a încercat să prindă culoarea verde a semaforului, însă nu a apucat. În timp ce traversa, s-a făcut roşu, moment în care a fost spulberat de o maşină condusă de un bărbat de 30 de ani. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Sorin Tanţoş

la 07.01.2024, 08:32

Vezi și

Pietonul s-a grăbit să treacă strada şi nu a mai ţinut cont de culoarea roşie a semaforului, moment în care o maşină care circula regulamentar l-a lovit din plin. Bărbatul s-a prăbuşit la pământ sub ochii terifiaţi ai martorilor, care au sunat imediat la 112.

Martor: Era verde pentru maşini. Pur şi simplu m-am dat jos şi am sunat. Venea de acolo, nu cred că putea să aibă viteză.

Tânăr: Era roşu, pietonul şi nu a respectat culoarea roşie.

Medicii au încercat timp de o oră să-l readucă la viaţă

Pe acelaşi subiect

Ajunşi la fața locului, medicii de la SMURD s-au luptat zeci de minute pentru a îl salva pe bărbatul aflat în stop cardio-respirator, însă a fost prea târziu.

În cele din urmă, au fost nevoiţi să declare decesul.

Bogdan Solomon, UPU SMURD Târgu Mureș: S-au practicat manevre avansate de resuscitare, din păcate fără răspuns. După aproape o oră de resuscitare s-a declarat decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Era verde pentru maşini". Spulberat în centrul oraşului Târgu Mureş, sub ochii terifiaţi ai altor şoferi. Medicii au încercat timp de o oră să-l readucă la viaţă