Antena Meniu Search
x

Video Un şofer băut a fugit de sub nasul poliţiştilor, imediat după ce a lovit două maşini. Anchetă în Teleorman

Un șofer, cel mai probabil băut, care ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale seara trecută în Teleorman, a reușit să fugă de polițiști. În acest moment, se fac verificări la Poliția Teleorman, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 14:16

Un şofer băut a fugit de sub nasul poliţiştilor, imediat după ce a lovit două maşini. Anchetă în Teleorman
Un şofer băut a fugit de sub nasul poliţiştilor, imediat după ce a lovit două maşini. Anchetă în Teleorman - Shutterstock

Polițiștii rutieri din Teleorman au fost sesizați, vineri seară, de către un bărbat din Alexandria că, pe fondul unui posibil consum de băuturi alcoolice, un șofer ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Tudor Vladimirescu, avariind două autoturisme.

Împreună cu apelantul, polițiștii au reușit să identifice șoferul în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din Alexandria, la mică distanță față de locul menționat de către reclamant, acesta aflându-se lângă autoturism.

Bărbatul a fugit la vederea poliţiştilor şi este de negăsit

La vederea echipajului de poliție, bărbatul a fugit, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit.

"Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul sustragerii de la prelevarea de mostre biologice de sânge, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern", informează IPJ Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer băut a fugit de sub nasul poliţiştilor, imediat după ce a lovit două maşini. Anchetă în Teleorman