Antena Meniu Search
x

Video "Erau cu banii în mână, mergeu la magazin. Le-au sărit şi papucii". Șoferul care i-a spulberat pe cei doi frățiori în Constanța avea o alcoolemie uriașă

Şoferul beat care i-a spulberat pe cei doi fraţi pe marginea şoselei a fost arestat pentru 30 de zile. Copila de nouă ani este şi acum în comă, iar medicii sunt rezervaţi. Individul, care avea o alcoolemie uriaşă, a continuat cursa nebună după ce i-a lovit pe micuţi, a izbit un cap de pod şi a aterizat pe alte două autoturisme parcate. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 03.04.2024, 19:21

Vezi și

Alcoolul, viteza, dar şi neatenţia fac ... din nou victime. În câteva secunde, cei doi fraţi de 9 şi 3 ani sunt loviţi de o maşină. După accidentul grav, şoferul băut îşi continuă cursa nebună.

Femeie: I-a luat de aici, după podeţ. Erau cu banii în mână, mergeu la magazin. Le-au sărit şi papucii, numărul de la maşina lui era în şanţ. S-a făcut un fum mare, am zis că ia foc.

Din cauza zgomotului puternic, localnicii au ieşit din case. 

Bărbat: Am auzit o bubuitură. El nu avea acte la el, nu avea nimic. Să vedem dacă are asigurare, daca nu, nu ştim ce facem.

Pe acelaşi subiect

Părinţii copilaşilor sunt plecaţi în străinătate

Fetiţa de 9 ani era în stare critică. Atât ea, cât şi fratele ei erau în grija mătuşii de aproximativ o lună şi jumătate. Părinţii sunt plecaţi în străinătate la muncă. 

Crina Kibedi - purtător de cuvânt SCJU Constanţa: Este intubată şi ventilată mecanic, iar întreaga echipă depune eforturi să o salveze. În cazul celui de-al doilea copil, băieţelul de 3 ani, evoluţia este favorabilă.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l aclool pur în aerul expirat. 

Șoferul, care avea o alcoolemie uriașă, a fost arestat

Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice. Rezultantul este şocant, şoferul în vârstă de 64 de ani avea 2,31 g/l alcool pur în sânge.

El a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Erau cu banii în mână, mergeu la magazin. Le-au sărit şi papucii". Șoferul care i-a spulberat pe cei doi frățiori în Constanța avea o alcoolemie uriașă