Antena Meniu Search
x

Video "Aoleu! A venit cu viteză de acolo" Doi copii de 3 şi 9 ani, frate şi soră, spulberaţi de un şofer beat pe un drum din Constanţa. Micuţa este în comă

Mai aveau doar câţiva paşi până acasă, însă au ajuns sub roţile unei maşini conduse de un individ beat. Doi copii, frate şi soră, de 9 şi 3 ani au fost pur şi simplu spulberaţi în timp ce se plimbau pe marginea şoselei. Martorii spun că şoferul mergea cu viteză foarte mare, iar după ce i-a lovit pe micuţi, maşina a izbit un cap de pod, iar mai apoi a zburat efectiv în două maşini parcate. Deşi copiii au fost transportaţi de urgenţă la spital, fetiţa se zbate acum între viaţă şi moarte. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!     

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 08:07

Vezi și

Ora 14:30. Satul Arsa, judeţul Constanţa. Doi fraţi, de 9 şi 3 ani, merg spre casă, unde sunt aşteptaţi de mamă. În fracţiune de secundă sunt izbiţi în plin de un şofer care goneşte pe şosea.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi accidentat doi minori de trei ani, respectiv 9 ani.

Bărbat: A avut viteză, a vrut să o ia în sus, dar n-a mers. 

Şoferul a făcut dezastru pe şosea. După ce i-a lovit pe copii, şi-a continuat cursa nebună

Pe acelaşi subiect

După ce îi spulberă pe micuţi, şoferul îşi continuă cursa nebună. Loveşte un cap de pod, apoi zboară pur şi simplu peste un şanţ. Maşina aterizează în faţa unei curţi, unde loveşte alte două automobile parcate, dar şi gardul proprietarului.   

- Aoleu! A intrat în poartă la nenea?

- A venit cu viteză de acolo şi a intrat.. păi astea erau parcate aici. El le-a împins încolo. 

Fetiţa de 9 ani, în stare critică

Alertaţi de bubuitura puternică, localnicii ies din case pentru a vedea ce se întâmplă. Imediat ce îi văd pe cei doi copii întinşi pe şosea, sună disperaţi la 112. Deşi echipajele ajung rapid, fetiţa de 9 ani este deja în stare critică. 

- Era lovită tare?

- A... da. Păi nici nu respira.

Claudia Tătărici, SAJ Constanţa: Un copil cu traumtism cranian, conştient şi al doilea copil în comă, inconştient, a fost intubat, ventilat mecanic, cu politraumă majoră.

Cei doi sunt transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Constanţa, însă medicii sunt rezervaţi. Între timp, poliţiştii descoperă motivul pentru care şoferul de 64 de ani a făcut prăpăd pe şosea.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Rezultatul fiind 0,84 mg/l aclool pur în aerul expirat. 

Individul a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Aoleu! A venit cu viteză de acolo" Doi copii de 3 şi 9 ani, frate şi soră, spulberaţi de un şofer beat pe un drum din Constanţa. Micuţa este în comă