Antena Meniu Search
x

O nouă escrocherie în trafic! Un bărbat îşi aruncă bicicleta în faţa maşinilor şi apoi le cere bani şoferilor (Video)

O nouă escrocherie în trafic! Un bărbat a fost surprins în timp ce îşi aruncă bicicleta în faţa maşinilor şi apoi le cere bani şoferilor.

O nouă escrocherie în trafic! Un bărbat îşi aruncă bicicleta în faţa maşinilor şi apoi le cere bani
O nouă escrocherie în trafic! Un bărbat îşi aruncă bicicleta în faţa maşinilor şi apoi le cere bani - presasm.ro

O nouă escrocherie în trafic! Un bărbat a fost surprins în timp ce îşi aruncă bicicleta în faţa maşinilor şi apoi le cere bani şoferilor.

Din nefericire pentru escroc, totul s-a întâmplat la intersecţia străzilor Grigore Ureche şi Fabricii din Satu Mare, acolo unde există şi o cameră de supraveghere.

Pe imaginile surprinse se poate observa cum bărbatul, care are aproximativ 30 de ani, 'pândeşte' maşinile care trec prin zonă.

La un moment dat, el îşi aruncă bicicleta în faţa unui autoturism şi apoi se aruncă şi el pe asfalt şi ţipă de durere, chiar dacă nu a fost lovit.

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei locale, escrocul proceda astfel pentru a cere bani şoferilor ca să nu depună plângere la Poliţie.

Bărbatul ar fi procedat astfel în cazul mai multor şoferi care, cel mai probabil, l-ar fi plătit pentru a scăpa de probleme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O nouă escrocherie în trafic! Un bărbat îşi aruncă bicicleta în faţa maşinilor şi apoi le cere bani şoferilor (Video)