Antena Meniu Search
x

Escrocul cu o mie de voci a lovit din nou. S-a dat drept fostul ministru al Culturii, Mona Muscă (Video)

Romi Varga, bărbatul care în trecut a înşelat zeci de persoane imitând vocile unor celebrităţi, a păcălit trei patroni de societăţi comerciale să dea aproape 13 mii de lei.

de Redactia Observator

la 25.05.2019, 11:48

Vezi și

Romi Varga, bărbatul care în trecut a înşelat zeci de persoane imitând vocile unor celebrităţi, a păcălit trei patroni de societăţi comerciale să dea aproape 13 mii de lei. De data aceasta s-a dat drept fostul ministru al Culturii, Mona Muscă, şi a cerut bani sub pretextul că va sponsoriza un tânăr student cu grave probleme financiare.

"Alo! Bună ziua! Am aici lângă mine un tânăr crescut la o casă de copii, care a depăşit vârsta de 18 ani. Dacă se poate să-l ajutaţi şi pe el"  a exemplificat Romi Varga. 

Cu aceeaşi poveste pusă la punct de mai bine de 10 ani, bărbatul a sunat zilele trecute trei patroni de societăţi comerciale. Unul dintre ei şi-a dat seama, însă, că ceva nu este în regulă şi a sunat la poliţie. Le-a spus anchetatorilor că are suspiciuni că o persoană l-a sunat şi a minţit că este fostul ministru al Culturii, Mona Muscă. Voia să obţină de la el o sponsorizare de 3500 de lei. Poliţiştii au intrat pe fir şi au reuşit să prindă în flagrant un bărbat.

Nu mare le-a fost mirarea să afle că suspectul era nimeni altul decât Romi Varga, un hoţ care şi-a făcut un nume în rândul infractorilor din România. După ce au continuat cu investigaţiile, poliţiştii şi-au dat seama că Varga a mai înşelat în ultimele zile şi alţi doi patroni de societăţi comerciale, de la care a obţinut în total 9500 de lei sub acelaşi pretext.

De ani buni de zile, Romi Varga este cunoscut drept "'Escrocul cu o mie de voci". A reuşit de-a lungul timpului să înşele multe societăţi comerciale, imitând la telefon vocile unor persoane publice şi cerând sume mari de bani pentru diverse aşa zise acte caritabile. A fost de-a lungul anilor. Nadia Comaneci, Nina Iliescu sau Angela Similea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Escrocul cu o mie de voci a lovit din nou. S-a dat drept fostul ministru al Culturii, Mona Muscă (Video)