Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Este ceva dubios". A găsit un pistol încărcat în pubela de gunoi și l-a predat poliției după o săptămână. Ce au descoperit polițiștii gălățeni în legătură cu arma

Alertă în Galaţi! Un bărbat a găsit la gunoi un pistol încărcat cu patru gloanţe, însă descoperirea nu i s-a părut prea importantă şi a anunţat Poliţia abia după o săptămână. Evident, s-a ales cu dosar penal. Agenţii au descoperit că arma nu figurează ca fiind deţinută în mod legal, aşa că misiunea lor este acum să descopere cine a aruncat-o la gunoi. Iar la Târgu Bujor, 14 bărbaţi au fost reţinuţi după un conflict în stradă, unde s-au tras mai multe focuri de armă. 

de Adrian Obreja

la 09.08.2024 , 08:50

Arma, un pistol semi-automat, a fost găsită de glăţeanul în vârstă de 57 de ani. Pistolul letal de calibru 22 LR cu 4 gloanţe în încărcător a fost găsit în această ghenă de gunoi de un bărbat care locuieşte la blocul din spate.

Oamenii care locuiesc în zonă nu-şi explică cum a ajuns arma letală la gunoi. 

"Mi se pare stupidă chestia asta, adică cine, cum şi ce fel? E posibil să fi vrut cineva să scape de el". "Să-l fi aruncat cineva după ce l-a folosit? Nu aş crede. Ori că a fost furat, ori că.... ceva dubios este". "Dubios. Mai avem cuvinte? Ne mai aşteptăm la altceva?", au declarat localnicii. 

Vezi și

A ținut pistolul o săptămână

Pe acelaşi subiect

Pentru că arma nu figurează în bazele de date din România, bărbatul este acum anchetat.

"După prezentarea bărbatului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, bănuit de infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de şaizeci de zile", spune IPJ Galaţi.

Un alt pistol a fost predat poliţiştilor de un bărbat care l-ar fi folosit într-un scandal petrecut în stradă între două grupuri.

"Poliţiştii din cadrul poliţiei oraş Târgu Bujor au stabilit că, în timpul conflictului, unul dintre participanţi, un bărbat în vârstă de 40 de ani, ar fi folosit o armă de foc neletală cu zgomot şi ar fi executat mai multe focuri", spune IPJ Galați.

14 bărbaţi cu vârste între 17 şi 61 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "Este ceva dubios". A găsit un pistol încărcat în pubela de gunoi și l-a predat poliției după o săptămână. Ce au descoperit polițiștii gălățeni în legătură cu arma