Antena Meniu Search
x

Video ''Eşti pregătit, mă?'' Ce fel de armă a folosit pistolarul din Gorj, după ce a tras la intimidare, în curtea cumnatului

Doi tineri din Gorj au fost reţinuţi după ce au postat pe reţelele de socializare imagini în care trag cu arma. Din păcate pentru ei, clipurile au fost vizionate şi de poliţiştii care au deschis imediat o anchetă pentru uz de armă fără drept.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 04.01.2023, 17:15

Vezi și

Anchetatorii au stabilit că este vorba despre o armă neletală, cu gaz, dar care nu era  autorizată. De altfel, cei doi tineri nu aveau voie să deţină sau să folosească pistolul. Atât arma, cât şi cartuşele au fost confiscate de poliţişti până la finalizarea cercetărilor. 

Tânărul în vârstă de 24 de ani a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce a postat două clipuri video în care face ameninţări, se laudă cu pistolul şi apoi trage un foc în aer. Totul a fost filmat de cumnatul său. 

Amândoi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au ajuns în spatele gratiilor. Procurorii vor stabili ce măsuri se impun în cazul lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ''Eşti pregătit, mă?'' Ce fel de armă a folosit pistolarul din Gorj, după ce a tras la intimidare, în curtea cumnatului