Antena Meniu Search
x

Foto "Ești și vei rămâne iubirea vieții mele pentru eternitate". Augustin, un tată a doi copii din Pitești, a murit, după ce a încercat timp de doi ani să învingă cancerul

Au trecut împreună prin multe probleme, iar când au crezut că au scăpat de ele, au fost loviți din nou. Pentru Augustin și Ana Maria, drumul lor împreună s-a sfârșit. Și asta pentru că bărbatul a pierdut lupta cruntă pe care o dădea de doi ani cu cancerul.

de Monica Palade

la 15.03.2024, 18:52

În urmă cu șapte ani, pentru ei au început primele probleme. Fiica lor, Maria, a fost diagnosticată cu o tumoare renală.

Copila a reușit să învingă boala și să își trăiască normal copilăria. Însă când credeau că pot răsufla ușurați, Augustin a fost și el diagnosticat cu cancer de prostată. Se întâmpla acum trei ani. Boala a fost diagnosticată într-o fază avansată, iar pentru familie a început o nouă luptă.

"Iubirea vieții mele pentru eternitate"

Doar că după tratamente, cheltuieli uriașe și toate speranțele, Augustin a pierdut lupta. S-a stins pe patul de spital, scrie ePitesti. Doi copii nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Vestea morții a fost confirmată de soția lui pe pagina sa de Faceook, printr-un mesaj emoționant. „Ești și vei rămâne iubirea vieții mele pentru eternitate”.

Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. „Dumnezeu să îl așeze în dreapta lui,nu l am cunoscut personal..dar zi tristă rău pentru mine! Putere multa și o să vă vegehze de sus!”. „Doamne… nu pot să cred!!! Dumnezeu să îl odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe!” „Dumnezeu sa aibă grijă de el, de voi care ați rămas aici... Ne cunoșteam din copilărie , jucam fotbal împreună în curtea școlii la Nr 2...îmi pare rău , ai grija de tine ,de copii” „Oh, ce durere!! Condoleanțe, Ana! Dumnezeu sa il odihneasca si voua sa va aline sufletele atat de indurerate! Imi pare tare rau!!” „Iubirea voastra e vesnica, dincolo de orice timp si spatiu! Tu si copiii sunteti cel mai frumos lucru care i se putea intampla! Esti extraordinara, Ana!” „Doamne nu pot sa cred! Îți doresc multă putere sa poți sa duci aceasta durere!Sincere condoleanțe!Dumnezeu sa îl ierte!!!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Ești și vei rămâne iubirea vieții mele pentru eternitate". Augustin, un tată a doi copii din Pitești, a murit, după ce a încercat timp de doi ani să învingă cancerul