Antena Meniu Search
x

Video "Eu am omorât-o pe Iulia". Și-a ucis soţia care îl salvase de la moarte, apoi s-a spânzurat. Crimă oribilă urmată de sinucidere, în Dolj

Caz şocant într-o localitate din judeţul Dolj! Un bărbat şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi, fără pic de remuşcare, şi-a sunat fiica plecată peste hotare pentru a o anunţa de fapta oribilă. Imediat după ce a închis apelul telefonic, monstrul cu chip de om şi-a pus capăt zilelor. Mai mult, în urmă cu ceva timp, victima îi donase un rinichi călăului său. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!    

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 07:53

Vezi și

Iulia avea doar 36 de ani şi o inimă de aur, însă destinul i-a fost curmat de cel căruia i-a jurat iubire veşnică. Printre vecini, cei doi păreau că formează o familie liniştită, retrasă şi aparent fericită, însă, în spatele uşilor închise, bărbatul de 60 de ani îşi arăta adevărata faţă.

Vecină: O femeie cuminte, calmă, vorbăreaţă. De el am auzit că e mai gelos. Fiindcă ea era mai tânără cred eu.

Şi-a sunat fiica să-i spună unde a pus banii de înmormântare

Ieri noapte, într-o criză de gelozie, individul a pus mâna pe cuţit şi nu a ezitat să o ucidă. Când şi-a dat seama ce a făcut, criminalul şi-a sunat fiica.

Pe acelaşi subiect

Nepotul bărbatului: Să vii acasă că eu am omorât-o pe Iulia. Acum, după ce îţi închid ţie, mă omor şi eu şi v-am lăsat banii în maşina de spălat să faceţi înmormântare. 

După ce şi-a spus ultimele cuvinte, criminalul s-a spânzurat chiar lângă trupul celei pe care a ucis-o. Dimineaţa, o rudă a făcut descoperirea înfioarătoare. Zona a fost imediat împânzită de criminalişti.

IPJ Dolj: Cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 36 de ani, soţ şi soţie. Având în vedere natura evenimentului la faţa locului s-a deplasat o ecip complexă de cercetare.

L-a salvat de la moarte, apoi a ucis-o

Şocant este faptul că, în urmă cu ceva timp, bărbatul fusese diagnosticat cu o boală gravă şi tot atunci, îngerul lui păzitor, Iulia, i-a donat un rinichi. Fără să stea pe gânduri, viitoarea soţie i-a mai dat o şansă la viaţă. Fără să ştie... femeia şi-a salvat propriul ucigaş. 

Vecină: Era bolnav de cancer. Am rămas şocată, m-am închinat, pur şi simplu...

Anchetatorii încearcă să pună cap la cap filmul teribilei crime, urmată de sinucidere. Bărbatul avea patru copii care lucrau peste hotare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Eu am omorât-o pe Iulia". Și-a ucis soţia care îl salvase de la moarte, apoi s-a spânzurat. Crimă oribilă urmată de sinucidere, în Dolj