Antena Meniu Search
x

Video "Eu vreau să mă văd neapărat cu el". Șoferul drogat care a făcut prăpăd pe Şoseaua Colentina şi a băgat doi poliţişti în spital, lăsat liber

Un şofer băut şi drogat a semănat teroare aseară în Capitală şi a băgat doi poliţişti în spital. Tânărul de 31 de ani a refuzat să oprească la semnalul agenţilor şi a gonit nouă kilometri cu Poliţia pe urme. A fost oprit abia după ce a intrat frontal într-o maşină de intervenţie care încerca să-i blocheze calea. Zeci de martori au urmărit îngroziţi misiunea. Cu toate acestea, şoferul fugar a fost lăsat liber.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.02.2023, 17:51

Vezi și

Şoseaua Colentina, aproape de miezul nopţii. Autoturismul condus de tânărul de 31 de ani intră frontal într-o maşină de Poliţie care încearcă să-i blocheze calea. Din echipaj făceau parte doi poliţişti. Ambii au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la spital. Din balcoane sau de pe stradă, zeci de martori urmăresc misiunea periculoasă. Este deznodământul unei urmăriri ca-n filme.

Cursa începuse cu câteva minute în urmă, pe strada Fizicienilor. Poliţiştii au observat maşina care circula haotic şi au făcut semn şoferului să tragă pe dreapta. Bărbatul ignoră însă semnalele, calcă pedala de acceleraţie şi încearcă să se facă nevăzut.

După audieri, şoferul a fost lăsat în libertate

Cu echiapjul de Poliţie pe urme, bărbatul înaintează cu viteză pe un traseu de 9 kilometri. De pe strada Fizicienilor, ajunge pe Şoseaua Mihai Bravu, iar de acolo intră pe Colentina. După accident, şoferul a fost imobilizat şi testat de poliţişti. Aşa au aflat că bărbatul era şi băut, şi drogat.

Pe acelaşi subiect

Bianca Iacob, reporter Observator: Şoferul este în maşină. Refuză să fie transportat la spital, însă va fi dus la secţie pentru audieri. Maşina pe care acesta o conducea este în spatele meu, undeva între salvare şi maşina de poliţie. Şi, cel mai probabil, va fi expertizată.

Martor: Ne-au blocat şi pe noi să nu putem să trecem. Au intervenit foarte repede, au venit, vedeţi, cel puţin 50 de echipaje de poliţie.

În cele din urmă şoferul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i-au fost luate probe biologice, iar apoi la audieri. 

Reporter: Ştii că ai băgat doi poliţişti în spital? De ce ai fugit?  Ai consumat şi droguri?

Șoferul drogat: Nu. Eu vreau să mă văd neapărat cu el pentru că accidentul a fost cu mine. Şi vreau să fie ce trebuie!

După audieri, şoferul a fost lăsat în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Eu vreau să mă văd neapărat cu el". Șoferul drogat care a făcut prăpăd pe Şoseaua Colentina şi a băgat doi poliţişti în spital, lăsat liber