Antena Meniu Search
x

Video Evadare ca-n filme, în Urziceni. Un tânăr de 18 ani, arestat pentru furt şi conducere fără permis, a fugit pe geam, din toaleta secţiei de poliție

Evadare ca-n filme, în Urziceni. Un tânăr de 18 ani, care se afla în arest preventiv pentru furt calificat și conducere fără permis, a reușit să fugă chiar de sub ochii poliţiştilor, pe geamul de la toaleta din sediul secției de poliție.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 08:03

Evadare ca-n filme, în Urziceni. Un tânăr de 18 ani a reuşit să fugă pe geam, din toaleta secţiei de poliție

Este vorba despre acelaşi individ care în urmă cu două săptămâni a produs un accident grav în zona Moara de Foc, din Iaşi, cu o maşină pe care o furase şi a rănit grav o persoană.

Poliţiştii din Ialomiţa asunt acum în alertă pentru a-l prinde din nou pe băiat, precum şi pe un alt tânăr, de 17 ani, care a evadat împreună cu el.

Pentru a-l găsi pe tânăr, poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul.  De asemenea, a fost solicitat sprijinul jandarmilor ialomiţeni, cu un câine de urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Evadare ca-n filme, în Urziceni. Un tânăr de 18 ani, arestat pentru furt şi conducere fără permis, a fugit pe geam, din toaleta secţiei de poliție