Antena Meniu Search
x

"Evadarea" unei tinere de 25 de ani din Argeş a băgat-o în spital. Traficată de iubit în Germania, a trăit ani buni un coşmar

Calvarul trăit de o tânără de 25 de ani din judeţul Argeş a ieşit la iveală după ce femeia a ajuns la spital cu zeci de lovituri pe corp, bătută crunt de iubitul ei. Acesta ar fi folosit metoda "Loverboy", obligând-o apoi pe tânără să se prostitueze în Germania încă din 2020. Iar când ea, întoarsă în ţară, a protestat şi a refuzat să mai plece, piteşteanul a recurs fără milă la violenţă. Bărbatul a fost arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 15:35

Racolată prin metoda "Loverboy", tânăra a trăit un coşmar
Racolată prin metoda "Loverboy", tânăra a trăit un coşmar - Shutterstock

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

Racolată prin metoda "Loverboy"

"În cauză s-a reținut că, în anul 2020, inculpatul, utilizând metoda loverboy, a recrutat o persoană vătămată majoră, pe care, în perioada 2020-2023, a obligat-o să practice prostituția, în Germania. În acest scop, au fost utilizate site-uri de promovare a serviciilor sexuale, sumele de bani obținute din această activitate fiind însușite în totalitate de inculpat. De asemenea, inculpatul a exercitat acte de violență fizică și psihică asupra persoanei vătămate pentru a o determina să continue practicarea prostituției în pofida refuzului acesteia", arată DIICOT.

Anchetatorii a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, unde au fost găsite și ridicate mai multe mijloace de probă. A fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus, joi, arestarea preventivă a inculpatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "Evadarea" unei tinere de 25 de ani din Argeş a băgat-o în spital. Traficată de iubit în Germania, a trăit ani buni un coşmar