Antena Meniu Search
x

Evaluarea naţională 2018. A sunat ultimul clopoţel pentru elevii de clasa a opta. Primul examen decisiv din viaţa lor începe luni

A sunat ultimul clopoţel pentru elevii de clasa a opta. A fost ultima zi la şcoală înainte de Evaluarea Naţională.

Vezi și

A sunat ultimul clopoţel pentru elevii de clasa a opta. A fost ultima zi la şcoală înainte de Evaluarea Naţională. Primul examen decisiv din viaţa lor începe luni, cu proba la limba română. Elevii de clasele primare, însă, mai au o săptămână până la mult aşteptata vacanţă de vară.

Dacă astăzi sălile au fost pline de bucurie şi multe buchete de flori, de luni, absolvenţii de gimnaziu se întorc în bancă, direct în focul examenelor.

Sălile de clasă au fost deja pregatite pentru examenul de luni, iar camerele video si audio au fost deja instalate. Elevii trebuie sa fie foarte atenti, daca vor avea asupra lor telefonul mobil sau alte surse de inspiratie, atunci vor fi eliminaţi din examen şi vor primi nota 1. 

Dacă cei mari aşteaptă examenul, pentru colegii lor mai mici a mai rămas doar o săpămână de cursuri până la vacanţa de vară. Până atunci, însă, au organizat deja o excursie cu clasa.

Părinţii plătesc oricât pentru că preţul nu contează când vine vorba despre copiii lor. Au cheltuit cel puţin de 200 de lei lei pentru festivităţi, iar pentru o excursie cu clasa de la 400 de lei în sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Evaluarea naţională 2018. A sunat ultimul clopoţel pentru elevii de clasa a opta. Primul examen decisiv din viaţa lor începe luni