Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evaluare Naţională 2018, cu emoţii la Vaslui. Mai mulţi elevi au întârziat la examen din cauza edililor

Un prim incident s-a înregistrat în judeţul Vaslui la Evaluarea Naţională 2018 în comuna Coroieşti. Absolvenţii de clasa a VIII-a au fost arondaţi să susţină examenul în municipiul Bârlad.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 18:11

Un prim incident s-a înregistrat în judeţul Vaslui la Evaluarea Naţională 2018 în comuna Coroieşti. Absolvenţii de clasa a VIII-a au fost arondaţi să susţină examenul în municipiul Bârlad. Transportul elevilor ar fi trebuit să fie asigurat de autorităţile locale, în speţă, Primăria comunei Coroieşti.

Primarul comunei, fiind plecat din localitate de câteva zile, a delegat drept responsabil pentru asigurarea transportului elevilor la centrul de evaluare pe viceprimarul comunei. Inexplicabil, acesta din urmă a uitat să trimită microbuzul şcolar pentru elevii care aşteptau în staţie să fie duşi la examen. De teamă că nu vor mai ajunge la examen, au fost alertate autorităţile judeţene şi Inspectoratul Şcolar. "Situaţia s-a remediat, elevii au ajuns la centrul de examen cu o mică întârziere, însă au fost în săli la 9 fără 10.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Evaluare Naţională 2018, cu emoţii la Vaslui. Mai mulţi elevi au întârziat la examen din cauza edililor