Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incident la Evaluarea Națională, la Vaslui. Viceprimarul a uitat să trimită microbuzul care aducea elevii la şcoală

Aceștia au fost repartizați pentru a susține proba la limba și literatura română la un Centru de examen din Bârlad, dar viceprimarul, cel care trebuia să se ocupe de transport, a uitat să trimită microbuzul să ducă elevii. 

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 12:52

Incident la Evaluarea Națională, la Vaslui. Viceprimarul a uitat să trimită microbuzul care aducea elevii la şcoală Incident la Evaluarea Națională, la Vaslui. Viceprimarul a uitat să trimită microbuzul care aducea elevii la şcoală

Elevii unui liceu din Vaslui au fost pe punctul de a nu mai putea să susţină Evaluarea Națională şi un din cauza lor.

Eelvii din Coroieşti au fost repartizați pentru a susține proba la limba și literatura română la un Centru de examen din Bârlad, dar viceprimarul, cel care trebuia să se ocupe de transport, a uitat să trimită microbuzul să ducă elevii. 

Au fost anunțate autoritățile locale și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, iar problema a fost rezolvată, elevii au ajuns la timp să susțină proba.

Articolul continuă după reclamă

“Directorul școlii a trimis cerere la primărie încă de săptămâna trecută, nu știu ce s-a întâmplat de a întârziat microbuzul. Trebuie să sunați la primărie pentru mai multe informații. Copiii au întârziat puțin, au ajuns la 9 fără 10 în loc de 8 jumătate, dar au susținut proba fără probleme’’, a declarat Gabriela Plăcintă, inspector general al ISJ Vaslui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Incident la Evaluarea Națională, la Vaslui. Viceprimarul a uitat să trimită microbuzul care aducea elevii la şcoală