Antena Meniu Search
x

EVENIMENTUL anului 2015! Richard Clayderman alege ROMÂNIA pentru PREMIERA "From Paris with Love"

Phoenix Entertainment anunţă spectacolul anului 2015! Richard Clayderman alege România pentru o lansare mondială!

Phoenix Entertainment anunţă spectacolul anului 2015! Richard Clayderman alege România pentru o lansare mondială!

Cel mai faimos pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, revine la Bucureşti, pe 26 martie 2015, ora 19.00, la Sala Palatului, cu spectacolul “From Paris with Love“ în premieră mondială.

Richard Clayderman a ales România pentru acest spectacol excepţional, din dragoste pentru publicul român. Este a patra oară când artistul vine în România, dar faptul că alege să lanseze un concept în premieră mondială pe plan mioritic, e un plus fantastic pentru brandul nostru de ţară.

The Prince of Romance, aşa cum mai este cunoscut în lume, propune de această dată o experienţă senzorială 360, emoţională – audio – vizuală. Un concept absolut inovator. Show-ul de senzaţie aduce pe scenă, alături de Richard Clayderman si pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală. Totul va fi montat intr-un decor unic, o noutate absolută faţă de toate spectacolele prezentate până acum în lume.

Artistul va da viaţă pianului său, timp de 2 ore magice, în care va interpreta cele mai cunoscute si apreciate cantece ale sale. Din repertoriu, nu va lipsi cea mai iubita piesa, „Ballade pour Adeline”, care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » EVENIMENTUL anului 2015! Richard Clayderman alege ROMÂNIA pentru PREMIERA "From Paris with Love"