Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Exclusiv! Daniel Ionaşcu e în sala de operaţie, după accident. Diagnosticul medicilor de la Floreasca

Cunoscutul avocat Daniel Ionaşcu, implicat într-un grav accident, este suspus unor intervenţii chirurgicale, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 14:37

Cunoscutul avocat Daniel Ionaşcu a fost implicat într-un grav accident, în această dimineaţă, pe Autostrada A1. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la această oră fiind suspus unor intervenţii chirurgicale.

Medicii de la Floreasca au dezvăluit, în exclusivitate pentru Observator, natura traumatismelor suferite de Daniel Ionaşcu în urma accidentului.

Astfel, potrivit fişei medicale, avocatul Daniel Ionaşcu a suferit "o contuzie forte membru toracic srâng cu plagă contuză olecraniană, fractură parcelară de olecran şi plăgi contuze superficiale mână şi degete".

Articolul continuă după reclamă
Daniel Ionaşcu a fost implicat într-un grav accident pe Autostrada A1

Mai precis, este vorba despre o lovitură puternică la umăr cu cot fracturat (fractură deschisă), fractură de cot ş lovituri la mâini şi degete.

La această oră, Daniel Ionaşcu se află în sala de operaţii, la Chirugie plastică şi reparatorie.

Daniel Ionaşcu a fost implicat într-un grav accident pe Autostrada A1

Reamintim că Daniel Ionaşcu a fost implicat într-un grav accident, în această dimineaţă, în jurul orei 3.00. Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în partea din spare a maşinii conduse de cunoscutul avocat.

Coliziunea a avut loc pe Autostrada 1, zona kilometrului 32, sensul de mers către Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Exclusiv! Daniel Ionaşcu e în sala de operaţie, după accident. Diagnosticul medicilor de la Floreasca