Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Gigi Becali are o coastă fisurată după accidentul cu Rolls-Royce, dar nu vrea să se trateze. "De frică se sudează"

Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul în care a fost implicat. Pentru Observator, a declarat că are o coastă fisurată. După ce a fost văzut de medici, patronul FCSB a ajuns şi la poliţie. A fost testat pentru consumul de alcool şi droguri iar rezultatul a fost negativ. Latifundiarul, care susţine că a ajuns într-un şanţ pentru că a încercat să evite impactul cu  o altă maşină, s-a hotărât să nu depună plângere.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 20:41

Vezi și

Limuzina, rămasă suspendată pe şanţul centurii Capitalei, a fost imediat remarcată de trecători. De vigilenţa martorilor nu a scăpat nici omul de afaceri, care evalua pagubele lângă autoturism. Latifundiarul din Pipera părea să fie teafăr. După câteva ore însă, Becali s-a dus la un spital privat din Sectorul 1. În exclusivitate pentru Observator, omul de afaceri a povestit ce probleme medicale are în urma accidentului.

Gigi Becali, patronul FCSB: Am o fisură acolo la cartilaj, la coastă acolo.  V-au dat medicii tratament? Păi, dar nu am vrut eu să iau. O să se sudeze, ce o să facă. E obligată, de frică se sudează.

Cum s-a petrecut accidentul

Angajaţii spitalului au fost cei care au sesizat poliţia. La ora 3 dimineaţa, patronul FCSB dădea cu subsemnatul la Secţia din oraşul Pantelimon. Accidentul a avut loc în zona localităţii Dobroeşti. Gigi Becali spune că în timp ce încerca să depăşească un autoturism, şoferul din faţa lui a tras brusc de volan şi i-a tăiat calea. Ca să evite impactul, milionarul declară că a fost obligat să vireze puternic stânga şi a ieşit de pe şosea.  

Pe acelaşi subiect

Gigi Becali, patronul FCSB: Omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Acum s-a deschis dosar, să vedem. Cum adică, tu pleci?

De la secţia de poliţie, Gigi Becali a plecat tot cu o limuzină Rolls-Royce. Pe zi, după o vizită la mănăstire, patronul FCSB a revenit la sentimente mai bune legate de conducătorul auto care l-ar fi făcut să ajungă în şanţ. 

Patronul FCSB: Dacă îşi cere scuze, vă retrageţi plângerea? Şi dacă nu îşi cere, tot nu îi fac plângere. Nu fac eu aşa ceva. Ce câştig eu că îi fac rău la un om? 

Cu toate acestea, dacă va fi identificat, vinovatul ar putea fi acuzat de vătămare corporală şi de fugă de la locul accidentului. Lumizina avariată costă jumătate de milion de euro. Are 591 de cai putere și poate atinge o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră. Lui Gigi Becali însă maşina de lux nu prea i-a purtat noroc.

Accident similar acum 2 luni

În urmă cu mai puțin de două luni, latifundiarul a mai fost implicat într-un accident în București. O şoferiţă care nu a păstrat distanța a intrat cu maşina în spatele bolidului. Nici Gigi Becali nu este însă cel mai disciplinat participant la trafic. Acum două zile, un martor l-a suprins în timp ce conducea pe linia de tramvai, în apropiere de Piaţa Muncii.

Nici Gigi Becali nu este însă cel mai disciplinat participant la trafic. Acum două zile, un martor l-a suprins în timp ce conducea pe linia de tramvai, în apropiere de Piaţa Muncii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Gigi Becali are o coastă fisurată după accidentul cu Rolls-Royce, dar nu vrea să se trateze. "De frică se sudează"