Antena Meniu Search
x

Video Exerciţiu uriaş al Marinei Militare, la Gurile Dunării: e zona cel mai greu de protejat de pe întreg teritoriul României

După izbucnirea războiului, una dintre ipotezele vehiculate pentru invazia Rusiei în Ucraina a fost că Vladimir Putin doreşte să controleze Marea Neagră şi Gurile Dunării. Ipoteza pare viabilă sau cel puţin aşa se pot explica exerciţiile programate săptămâna aceasta de scafandrii MApN.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 19.10.2022, 14:50

Vezi și

Un exerciţiu extrem de important pentru Marina Militară, mai ales cea fluvială, pentru că întreg exerciţiul se desfăşoară la Gurile Dunării, în zona Sulina. Vorbim despre aproximativ 300 de militari din Marină care participă la acest exerciţiu. În contextul în care ne aflăm, avem de-a face o zonă extrem de greu de apărat.

Au loc cu muniţie reală, trageri care se desfăşoară pe o perioadă de 5-6 zile. Cum se desfăşoară aceste trageri şi cum reuşesc militarii noştri să se dispună pentru a apăra această zonă vedeţi la Observator 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Exerciţiu uriaş al Marinei Militare, la Gurile Dunării: e zona cel mai greu de protejat de pe întreg teritoriul României