Antena Meniu Search
x

Video Explicațiile mamei care și-a abandonat copilul de 4 ani, pe o stradă din Galați. Certurile și lipsa banilor ar fi epuizat-o

Lipsa banilor, dar şi certurile în familie, care au epuizat-o. Sunt motivele invocate de femeia de 29 de ani care şi-a abandonat, ieri, copilul de patru ani pe o stradă din Galaţi. Femeia a fost reţinută de poliţie, în timp ce fiul ei a fost preluat de Protecţia Copilului şi asistat de un psiholog.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 11:10

Vezi și

Femeia care locuieşte fără forme legale la un bărbat în comuna gălăţeană Cudalbi l-a abandonat pe copilul de numai patru ani pe o stradă din Galaţi. Trecătorii l-au observat pe micuţ singur şi speriat pe stradă, aşa că au anunţat autorităţile. "Copilul a fost asistat tot timpul de un psiholog împreună cu un asistent social. Copilul a fost preluat în regim de urgenţă şi este plasat la un asistent maternal profesionist", a declarat Tania Calcan, de la Protecţia Copilului Galaţi.

La numai câteva ore după ce copilul a ajuns în grija autorităţilor, poliţiştii au găsit-o pe mamă în casa concubinului. "Aceasta a fost depistată ulterior la adresa de domiciliu din comuna Cudalbi şi a fost condusă la sediul Secţiei 2 Poliţie în vedere audierii", a spus Ciprian Stoica, de la Poliţia Galaţi.

A dat vina pe mama ei, după ce și-a abandonat copilul

În prezenţa avocatei, mama copilului a spus şi motivele pentru care şi-a abandonat copilul. 

Camelia Teodorovici, avocat din oficiu: Aceasta a precizat că şi-a abandonat copilul deoarece nu are resurse financiare pentru a-i asigura buna creştere şi pentru faptul că mama ei este foarte agresivă atât cu ea, cât şi cu copilul, iar ea nu mai poate să îl crească pentru că copilul manifestă un comportament agresiv asupra ei, o loveşte.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele mamei pentru abandon. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Explicațiile mamei care și-a abandonat copilul de 4 ani, pe o stradă din Galați. Certurile și lipsa banilor ar fi epuizat-o