Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Explicaţia şoferiţei care a strivit un pieton pe trecere după ce a ieşit dintr-o benzinărie, în Timiş: "M-am asigurat"

Tragedie lângă o benzinărie din Timişoara. Un pieton a ajuns sub roţile unei maşini chiar pe trecerea de pietoni. Deşi s-a asigurat înainte de a porni de pe loc, o şoferiţă în vârstă de 43 de ani care voia să iasă din peco nu l-a observat pe bărbatul în vârstă de 63 de ani. Deşi medicii au încercat să îl salveze, bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

de Iulia Pop

la 10.07.2024 , 08:25

Impactul mortal a fost surprins de camerele de supraveghere ale benzinăriei, aflate într-o zonă intens circulată din Timişoara. În imagini se observă cum şoferiţa în vârstă de 43 de ani se asigură înainte de a ieşi în şosea. 

Ce susţine femeia de la volan

"M-am asigurat, stânga-dreapta, nu era nimeni şi atunci am pornit şi era un domn cu bicicleta, nici nu ştiu dacă era cu bicicleta sau nu", a declarat şoferiţa.

Vezi și

Un impact care nu a mai putut fi evitat. Deşi bărbatul a căzut ca secerat în faţa maşinii, în stare de şoc, femeia nu a mai apucat să calce frâna, iar victima a ajuns direct sub roţile vehiculului. Alertaţi de zgomotul puternic, oamenii din zonă au sărit în ajutorul bărbatului, iar apoi au sunat la 112.

Medicii ajunşi la locul accidentului s-au chinuit zeci de minute să îi salveze viaţa bărbatului, în zadar însă. Șoferița a fost testată cu alcool testul, dar rezultatul a fost negativ. Acum, familia bărbatului se pregăteşte pentru înmormântare

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Explicaţia şoferiţei care a strivit un pieton pe trecere după ce a ieşit dintr-o benzinărie, în Timiş: "M-am asigurat"