Antena Meniu Search
x

Explozia din Crevedia. Bilanţul tragediei a ajuns la 2 morţi: soţia bărbatului care a murit de infarct a încetat din viaţă. Avea arsuri pe 95% din corp

Explozia din Crevedia. Bilanţul cutremurător al celor două explozii puternice care au avut loc la o staţie GPL din Crevedia, seara trecută, a crescut la 2 morţi şi 56 de răniţi, dintre care 42 de cadre MAI. 

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 12:44

Din primele informaţii, bărbatul care a murit în urma exploziei din Crevedia se afla în casă alături de soţia lui. După momentul deflagraţiei a încercat să o caute, dar nu a găsit-o. La scurt timp a suferit un infarct.

Soţia bărbatului fusese preluată de medici şi internată la Spitalul Floreasca cu arsuri pe 95% din corp.

Bilanţul victimelor după explozia din Crevedia

Bilanţul victimelor exploziilor şi incendiului produse sâmbătă la o staţie GPL din Crevedia a ajuns la 2 morţi, 56 de persoane rănite, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi, relevă datele transmise de IGSU.

Doi salvatori, grav răniţi, au fost transferaţi deja în străinătate. Vorbim despre doi pompieri care au ajuns la Bruxelles. Alţi doi urmează să ajungă la Milano în această dimineaţă. Deflagraţiile, extrem de violente, au avut efecte devastatoare. Peste trei mii de oameni au fost evacuaţi, pe o rază de un kilometru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Explozia din Crevedia. Bilanţul tragediei a ajuns la 2 morţi: soţia bărbatului care a murit de infarct a încetat din viaţă. Avea arsuri pe 95% din corp