Antena Meniu Search
x

Video Explozia din Crevedia. Doi pompieri cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului au fost transferaţi la Bruxelles. Alţi doi pleacă la un spital din Milano

Explozia din Crevedia. Primele două victime ale tragediei de la Crevedia, doi dintre pompierii salvatori, au fost transferaţi deja la Bruxelles. Alte două persoane urmează să fie duse cu o aeronavă a Ministerului Apărării la Milano, în Italia.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 08:11

Vezi și

O primă aeronavă a MApN a plecat în cursul nopţii spre Belgia, pentru a transfera primii pacienţi.

Guvernul a anunţat că primii doi pacienţi care beneficiază de Mecanismul European de Protecţie Civilă sunt doi pompieri internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fiecare are arsuri pe aproximativ 50-60% din suprafaţa corpului. Ei vor fi primiţi la tratament la Spitalul militar din Bruxelles.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Potrivit MApN, cea de-a doua aeronavă C 27J Spartan va decola la ora 08.00 cu destinaţia Milano, Italia, pentru transportul a încă doi pacienţi care au suferit arsuri.

Astfel, aceştia ar urma să fie îngrijiţi de specialiştii grupului San Donato-San Rafaele din Milano. Grupul San Donato a tratat gratuit in Italia şi România peste 2.500 de copii români cu afecţiuni cardiovasculare.

Explozia din Crevedia. Bilanţul victimelor exploziilor şi incendiului de la staţia GPL

Bilanţul victimelor exploziilor şi incendiului produse sâmbătă la o staţie GPL din Crevedia a ajuns la 58 de persoane, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi, relevă datele transmise de IGSU.

Dintre cele 58 de persoane rănite, acestea, 8 victime au fost după prima explozie: 1 persoană decedată (infarct, fără arsuri) şi 7 persoane rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, 4 cu arsuri transportate la Spitalul Bagdasar-Arseni);

Alte 50 de victime au fost înregistrate după a doua explozie, 3 persoane rănite fiind transportate la UPU Târgovişte, 47 persoane la unităţi sanitare  din municipiul Bucureşti, cu arsuri şi traumatisme.  Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI - 39 pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Explozia din Crevedia. Doi pompieri cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului au fost transferaţi la Bruxelles. Alţi doi pleacă la un spital din Milano