Antena Meniu Search
x

Explozia unui cauciuc a dus la producerea unui accident care se putea transforma într-o tragedie, în Bistrița (Video)

Un cauciuc reşapat al unui camion pare să fi fost cauza unui carambol în care au fost implicate 10 maşini în Bistriţa. Un bărbat a ajuns la spital şi doar o minune a făcut să nu se ajungă la un carnagiu pe şosea la intrarea în oraş. Camerele de supraveghere din zonă au surprins accidentul, dar şi faptul că autocamionul rula cu viteză foarte mare la momentul impactului. 

de Redactia Observator

la 14.08.2020, 21:11

Vezi și
  • În jur de 10 mașini au fost implicate în accidentul din Bistrița.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Unirea, din Bistriţa, ziua în amiaza mare. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum basculanta vine în viteză şi spulberă maşinile care aşteaptă la semafor. 

Opt maşini s-au ciocnit una în alta ca piesele de domino. După ce a lovit coloana, camionul încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste un alt autoturim. Ca prin minune, şoferii şi pasagerii au scăpat. 

"Eu stăteam şi m-am văzut în şanţ. Eram la stop vreo câteva maşini. Am auzit o bubuitură. Până m-am dezmeticit am văzut că intru sub aia şi am încercat să-mi feresc capul, dar n-a mers mai departe", spune unul dintre șoferi.

Şoferul care conducea basculanta susţine că unul dintre cauciucuri a explodat în mers şi nu a mai putut controla mastodontul. 

Șofer autobasculantă: S-a împuşcat un cauciuc şi am rămas fără frâne. N-am avut frâne și nici direcție.

Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: Cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, şoferul unei autobasculante încărcate cu piatră a pierdut controlul acesteia şi a intrat în coliziune cu o coloană de nouă autoturisme care erau oprite la culoarea roşie a semaforului.

Un singur bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale fără să fi suferit însă răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Explozia unui cauciuc a dus la producerea unui accident care se putea transforma într-o tragedie, în Bistrița (Video)