Antena Meniu Search
x

Moşul a fost oprit de paznici la intrarea Târgului de Crăciun din Galaţi. Cum au reacţionat copiii

Moş Crăciun a sosit la Târgul de Crăciun din Galaţi, însă agenţii de pază nu l-au recunoscut şi nu l-au lăsau să intre. Intervenţia copiilor, însă, l-a salvat!

Vezi și

A sosit Moş Crăciun, dar puţin a lipsit ca micuţii să nu aibă parte de daruri. Agenţii de pază ai târgului nu l-au recunoscut pe bătrân şi nu l-au lăsau să intre în orăşel. Mai mult, ei susţineau că e prea devreme ca Moş Crăciun să ajungă în Galaţi.

Strigătele de ajutor ale bătrânului s-au făcut auzite în tot parcul. Iar copiii au dat navală la poartă, să vadă cine opreşte calea Moşului, venit de atât de departe special pentru ei.

Nu mică le-a fost mirarea prichindeilor când au văzut că Moş Crăciun era oprit la barieră de nişte agenţi de pază. Supăraţi, au început să scandeze ca la miting.

Sub presiunea celor mici, agenţii au cedat. Înconjurat de cei mici, Moşul a ajuns cu chiu cu vai pe scenă.

În doar câteva minute, sacul Moşului s-a golit. Spre nemulţumirea celor care au ajuns cu întârziere în orăşel. 

Moşul le-a promis copiilor care n-au mai prins cadouri că se va întoarce, încărcat cu daruri, cât de curând. Desigur, dacă va fi lăsat de agenţii de pază să treacă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Moşul a fost oprit de paznici la intrarea Târgului de Crăciun din Galaţi. Cum au reacţionat copiii