Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie DEVASTATOARE la o casă din Bucureşti din cauza unui branşament de gaz prost executat: 'Am nevoie de ajutorul vostru!' - IMAGINI DRAMATICE

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a rămas blocat în casa cuprinsă de flăcări din cauza unei explozii devastatoare în centrul Bucureştiului.

de Redactia Observator

la 20.11.2017 , 12:27

Explozie DEVASTATOARE la o casă din Bucureşti din cauza unui branşament de gaz prost executat

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a rămas blocat în casa cuprinsă de flăcări din cauza unei explozii devastatoare în centrul Bucureştiului.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, în centrul Capitalei, acolo unde, din cauza unei acumulări de gaze s-a produs o explozie puternică care a afectat casele pe o suprafaţă de câteva zeci de metri.

Articolul continuă după reclamă

Casa, în apropierea căreia s-a produs explozia, a fost imediat cuprinsă de flăcări, iar un bărbat care se afla în interior a rămas blocat. Pentru a nu muri carbonizat, el a trecut prin flăcări şi a ajuns altfel pe trotuar, acolo unde s-a prăbuşit din cauza arsurilor grave pe care le-a suferit.

Pe acelaşi subiect

Sora bărbatului a povestit, într-o postare pe Facebook, că autorităţile locale, respectiv Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a minţit atunci când a precizat că incendiul s-a produs la o casă părăsită, iar bărbatul rănit este un om al străzii.

"Este vorba despre o explozie datorata unei acumulari de gaze, in apropierea tabloului electric din strada, si un bransament prost executat al celor de la DISTRIGAZ GDF SUEZ. Fratele meu este internat la spitalul Bagdazar din capitala in stare critica, cu arsuri de gradul 3 pe 80% din suprafata corpului si arsuri interne, cu sanse minime de supravietuire, dupa cum spun medicii. Caile respiratorii sunt grav afectate, si momentan poate respira doar cu ajutorul aparatelor. Mare parte din suprafata casei este scrum, arsa pana la caramida cu tot ce era in interior. Cei de la Primarie nu ne-au cautat, Distrigaz au trimis un om la spital spunand ca vor sa ofere ajutor umanitar pacientului, dupa care, citez: 'a intervenit ceva', si nu s-a mai prezentat nimeni sa ofere nici un fel de ajutor. Presei nu vor sa ofere nici o declaratie si sunt 'de negasit'. Pana totul se va rezolva, si cei vinovati vor raspunde in fata legii, eu doar ma rog pentru viata fratelui meu si va rog si pe voi sa o faceti, si trebuie sa fac cumva sa strang bani pentru a fi ingrijit corespunzator si pentru a putea incepe raparatiile casei macar cat sa pot locui din nou acolo, iar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru", a scris Mira Suzana pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Explozie DEVASTATOARE la o casă din Bucureşti din cauza unui branşament de gaz prost executat: 'Am nevoie de ajutorul vostru!' - IMAGINI DRAMATICE