Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru Adrian! Unul dintre cei patru tineri răniţi în maşina parcată la Bascov a murit. Şoferul vinovat este în continuare de negăsit (VIDEO)

Patru tineri au ajuns în stare gravă la spital, aseară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită violent de un alt autoturism, scăpat de sub control.

Accident teribil în Argeș! Patru tineri au ajuns în stare gravă la spital, duminică seară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită violent de un alt autoturism, scăpat de sub control.

În această dimineaţă, unul dintre cei patru prieteni a încetat de viaţă.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, care a fugit de la locul accidentului, este în continuare căutat de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

Apelul care anunța nenorocirea a venit după ora 22. Patru oameni erau răniți într-o mașină parcată în localitatea Bascov. Victimele, trei bărbați și o femeie, erau în autoturismul oprit în fața unei brutării când o mașină a ieșit de pe șosea și i-a lovit violent. 

Ambele mașini s-au făcut zob după impact, iar martorii au cerut și echipaje de descarcerare. 

În mașina care a provocat deazastrul polițiștii au mai găsit doar un bărbat care fusese luat la ocazie. În autoturism ar fi fost însă alte trei persoane care au fugit imediat după impact. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi sunt pe urmele fugarilor.

"Ai plecat mult prea devreme, suflet bun"

Imediat ce au aflat de moartea lui Adrian, rudele şi prietenii au inundat pagina de Facebook a acestuia cu mesaje de condoleanţe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lacrimi pentru Adrian! Unul dintre cei patru tineri răniţi în maşina parcată la Bascov a murit. Şoferul vinovat este în continuare de negăsit (VIDEO)