Antena Meniu Search
x

Spitalul din Călăraşi şi mai multe localităţi, fără gaze după o explozie. 80 de pacienţi sunt în pericol!

În Călăraşi, un spital şi două localităţi stau fără căldură şi fără apă caldă. Magistrala de gaze a explodat şi a aruncat în aer o casă. O bătrână şi nepoata ei de trei ani au scăpat cu răni uşoare.

Vezi și

În Călăraşi, un spital şi două localităţi stau fără căldură şi fără apă caldă. Magistrala de gaze a explodat şi a aruncat în aer o casă. O bătrână şi nepoata ei de trei ani au scăpat cu răni uşoare. Însă de mai bine de 24 de ore, directorul Spitalului de Boli Pulmonare este disperat.

Explozia din Călăraşi ar fi fost produsă în urma unei infiltraţii de gaz de la o conductă de gaz de medie presiune care avea o fisură, este explicaţia viceprimarul.

Fisura ar fi fost din fabrică, dar nimeni nu a văzut-o când a fost montată conducta, în urmă cu 14 ani. În casa sub care a explodat, erau o bunică şi nepoţica ei. 

În urma exploziei, mai multe ferme din zonă, fabrici, două localităţi şi Spitalul de Boli Pulmonare din Călăraşi au rămas fără căldură şi apă caldă. 

Până la rezolvarea problemei, directorul Spitalului a reuşit să asigure două ore de căldură, pe noapte, cu ajutorul unui generator. Compania de gaze a transmis scuze celor 1000 de familii afectate şi asigură că se lucrează la repararea conductei.

"Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale din motive de siguranţă. (...) Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienţilor noştri.", transmite compania de gaze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Spitalul din Călăraşi şi mai multe localităţi, fără gaze după o explozie. 80 de pacienţi sunt în pericol!