Antena Meniu Search
x

Explozie într-o casă din Prahova. O femeie de 80 de ani a fost prinsă sub dărâmături: victima, conştientă

O femeie a fost prinsă sub dărâmături, după ce o explozie s-a produs în locuinţa sa, situată în comuna Râfov, în apropiere de Ploieşti. Bătrâna este conştientă şi a fost transportată la UPU Ploiești pentru îngrijiri. 

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 14:37

Vezi și

Deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc într-o casă din satul Mălăeşti, comuna Râfov. La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Ploieşti.

"Pentru gestionarea operativă a evenimentului, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, un container multirisc, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Din informaţiile primite până în acest moment, o persoana (femeie, aproximativ 80 ani) ar fi blocată sub dărâmături", informează ISU Prahova. Conform salvatorilor, bătrâna ar fi conştientă.

Victima este transportată la UPU Ploiești de către echipajul medical prezent la fața locului, potrivit ultimelor informaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Explozie într-o casă din Prahova. O femeie de 80 de ani a fost prinsă sub dărâmături: victima, conştientă