Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu într-un apartament din Ploieşti: bateria unui scuter a explodat. O femeie a sărit de la etaj

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, joi dimineaţă, într-un apartament din municipiul Ploieşti, o femie sărind pe geam pentru a se salva.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 10:17

Bateria unui scuter aflat la încărcat a făcut explozie, ceea ce a dus la incendierea unui apartament în Ploiești, anunță ISU Prahova, potrivit Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, pompierii s-au deplasat pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Erou Nicolae Arhip. În imobil se aflau două persoane, o femeie care a sărit de geam și un bărbat care s a autoevacuat pe usa

Proprietarul a sărit de la etaj

Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Din primele date, în apartament s-a produs o explozie, iar proprietarul a sărit pe geam de la etajul întâi. Acesta se află în ambulanţă, unde primeşte îngrijiri medicale. Reprezentanţii ISU precizează că nu se impune evacuarea locatarilor, scrie Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu într-un apartament din Ploieşti: bateria unui scuter a explodat. O femeie a sărit de la etaj