Antena Meniu Search
x

Video Expoziţie cu zâmbete la Deva: "Umorul, din păcate, e din ce în ce mai mult cenzurat în zilele noastre"

Doctor Coloris Causa - aşa şi-a intitulat un artist din Deva vernisajul de caricaturi care a atras sute de iubitori de artă şi a strârnit nenumărate zâmbete. Expoziţia inedită va putea fi admirată de iubitorii de artă până la începutul lunii august. 

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 08:34

Vezi și

"Fie pâinea cât de rea, o scriem cu î din a" sau "am pierdut o batistuţă, mă bate mămica!" sunt doar câteva dintre mesajele pe care artistul din Valea Jiului a reuşit să le expună la vernisajul organizat special pentru iubitorii de artă. 

Expoziţie de caricaturi la Deva 

Ion Barbu: O expoziţie de umor incolor politic. Ea este a doi ani de pandemie. Dacă stai în casă, ce să faci, în afară să faci lucruri măreţe. 

El este Ion Barbu, artistul care stârneşte zâmbete cu ajutorul creaţiilor sale, prezentate în culori vii şi cuvinte puţine.

Pe acelaşi subiect

Ion Barbu: Umorul, din păcate, e din ce în ce mai mult cenzurat în zilele noastre. Eu când m-am apucat să fac caricatură, libertatea era totală. 

Artistul reușește să-şi surprindă publicul de fiecare dată. Stilul propriu, dar şi neaşteptat cu care se prezintă la fiecare vernisaj l-au transformat într-unul dintre cei mai cunoscuţi caricaturişti din lume. 

Constantin Ţinteanu, sculptor: Cred că se uimeşte şi pe el cu această energie creatoare. Eu o văd ca pe o sărbătoare a culorii, a spiritului, a optimismului şi a încrederii într-un viitor, care mereu se află aşteptat. 

Costel Avram: Nu ştiu dacă cunosc alt om, care să aibă ideile trăsnite cum le are acest om. 

Zecile de caricaturi expuse sub genericul "Doctor Coloris Causa" au fost gustate de sute de iubitori de artă. 

Vizitatori: Mereu ne surprinde cu tot felul de şutiuţe de genul acesta. Mie îmi place, întotdeauna ne înveseleşte. 

E foarte bine ancorat în realitatea de zi cu zi. Temele sunt superbe. 

Expoziția de caricatură  "Doctor Coloris Causa" va fi deschisă până pe cinci august. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Expoziţie cu zâmbete la Deva: "Umorul, din păcate, e din ce în ce mai mult cenzurat în zilele noastre"