Antena Meniu Search
x

EXTRAGERI LOTO, 16 Iulie 2017. Care sunt numerele câştigătoare la LOTO 6/49, LOTO 5/40, JOKER şi NOROC

Loteria Română anunță un report de peste 1,61 milioane de euro la categoria I a jocului Joker, iar pentru categoria I la Loto 6/49 a rămas în joc un report cumulat ce depășește 1,47 milioane de euro.

Loteria Română anunță un report de peste 1,61 milioane de euro la categoria I a jocului Joker, iar pentru categoria I la Loto 6/49 a rămas în joc un report cumulat ce depășește 1,47 milioane de euro.

Duminică, 16 iulie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc după ce la tragerile loto de joi, 13 iulie, s-au înregistrat 13.371 de câştiguri în valoare totală de 518.577,91 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 6,7 milioane lei (peste 1,47 milioane de euro). La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 2,83 milioane de lei (peste 620.000 de euro).   

În urmă tragerii Joker de joi, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 7,3 milioane lei (peste 1,61 milioane de euro). La Noroc Plus a rămas în joc, la categoria I, un report în valoare de aproximativ 191.000 de lei (peste 41.600 de euro).   

Loto 5/40 înregistrează la categoria I un report de peste 23.700 de lei iar la categoria a ÎI-a un report de peste 64.264,16 lei (peste 14.000 de euro). La jocul Super Noroc, reportul categoriei I este de peste 23.500 de lei (peste 5.100 de euro).

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

DURERE FĂRĂ MARGINI! Adrian, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag, CONDUS PE ULTIMUL DRUM. "S-au scuturat toți trandafirii..." (GALERIE FOTO + VIDEO)

CUTREMURĂTOR! Ana Maria, tânăra dispărută în mare la Mangalia, în urmă cu 4 zile, A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! Fata a fost găsită fără suflare, pe plajă​

JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputinţă..." (GALERIE FOTO+VIDEO)

De ce GEM jucătorii de tenis! Experţii fac un ANUNŢ INCREDIBIL

ASASINAT în Alba Iulia! Au dat buzna peste ei în casă, au ucis o femeie, iar pe fiul ei l-au lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE (VIDEO)

Bloc turn cu 36 de etaje, ÎN FLĂCĂRI! Sunt cel puţin trei MORŢI şi 12 RĂNIŢI. Clădirea nu are sistem automat de stingere a incendiilor (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)

REACŢII INCREDIBILE! Ce spun enoriaşii după ce Patriarhia a confirmat că preotul surprins făcând SEX cu un seminarist este chiar Episcopul Huşilor (VIDEO)

VIOL transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi ABUZEAZĂ SEXUAL o adolescentă, zeci de mii de oameni privesc oroarea ÎN DIRECT

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » EXTRAGERI LOTO, 16 Iulie 2017. Care sunt numerele câştigătoare la LOTO 6/49, LOTO 5/40, JOKER şi NOROC