Antena Meniu Search
x

Video "Fac filări și după vin și ciordesc tot ce se poate". Cartier de lux din nordul Capitalei, prădat la ordinea zilei de hoți. Fură până și jucăriile copiilor

Toamna se numără bicicletele furate. Cel puţin într-un cartier de lux din nordul Capitalei, oamenii sunt terorizaţi de hoţii care le dau târcoale caselor în fiecare zi. Deşi au camere de supraveghere la vedere, infractorilor nu le pasă: taie cablurile bicicletelor ori trotinetelor şi se fac nevăzuţi. Poliţiştii încă îi caută. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 25.10.2023, 21:19

Vezi și

Aproape zilnic trec hoţii prin cartier. Cel puţin aşa se plâng cei care locuiesc acolo.

Diana, locatară: În timpul zilei trec hoţii fac filări şi după aceea la 12-1 dimineaţa vin şi ciordesc tot ce se poate. Se întâmplă din martie. Din martie eu nu am văzut de când vin în ţară nici măcar o patrulă de poliţie trecând prin zona respectivă, în condiţiile în care e plin de vile.

Dovadă stau imaginile înregistrate de camerele de luat vederi instalate în cartier. La început, hoţii purtau cagula. 

Locuitorii cartierului de lux spun că trăiesc cu frică şi că plângerile lor au rămas fără răspuns

Pe acelaşi subiect

Cosmina Balint, reporter Observator: Deşi camerele de luat vederi sunt vizibile, hoţilor nu le mai pasă. Fură chiar în faţa lor şi, spun cei care locuiesc aici, nici măcar nu îşi mai ascund feţele.

Poate şi pentru că niciun poliţist nu i-a deranjat vreodată.

Locatară: Efectiv se uită în cameră, adică nu au nicio problemă, fură în faţa camerei de filmat. Eu când vin acasă mi-e şi frică să ies la 12 noaptea din casă

Locuitorii cartierului de lux spun că trăiesc cu frică şi că plângerile lor au rămas fără răspuns. Le-au dat ofiţerilor şi imagini cu hoţii, dar, degeaba. Poliţia are o altă variantă.

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: Polițiștii orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu la data de 24 octombrie a.c., context în care au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În acestă vară au fost deschise 4 dosare pentru furturi din acest cartier. Alte 40 de furturi din alte cartiere rezidenţiale din Voluntari sunt cu autori încă neprinşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Fac filări și după vin și ciordesc tot ce se poate". Cartier de lux din nordul Capitalei, prădat la ordinea zilei de hoți. Fură până și jucăriile copiilor