Antena Meniu Search
x
LIVE

"Faci rai din ce ai". Cum a reuşit o femeie din Cluj să-şi decoreze casa folosind doar o cutie de carton

O femeie din Cluj a găsit soluţia ideală de a-şi decora casa fără a cheltui niciun ban. Tânăra inventivă a primit laude pe reţelele de socializare pentru modul în care a amenajat. Bineînţeles, n-au lipsit nici cârcotaşii.

De Redactia Observator la 07.12.2022, 15:39
"Faci rai din ce ai". Cum a reuşit o femeie din Cluj să-şi decoreze casa folosind doar o cutie de carton
- Facebook / Idei amenajări

Ardeleanca a povestit pe un grup de Facebook, "Idei amenajări", cum a reuşit să "decoreze" prin casă folosind doar câteva cartoane, o cutie veche de la televizor şi autocolant. A postat şi o fotografie care să ilustreze povestea. "Când vine frigul, îmbrăcăm și șemineul. Se ia o cutie tv, se adaugă niște cartoane, se îmbracă totul în autocolant tip lemn și cărămidă, se asezonează cu cadouri și se servește cu dragoste. Enjoy", a scris femeia pe grupul de Facebook.

"Lucrarea" sa a strâns numeroase laude şi comentarii pozitive. "Faci rai din ce ai", "Superb" sau "E minunat ce ați făcut", sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de cei care au văzut postarea. Alţii au vrut s-o imite, dar nu ştiau exact cum să procedeze: "Găsesc pe Youtube în română?"

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Faci rai din ce ai". Cum a reuşit o femeie din Cluj să-şi decoreze casa folosind doar o cutie de carton