Antena Meniu Search
x

Video Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat curentul, iar acum copiii îşi fac temele la lampă

Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Peste 16 mii de lei aveau de achitat oamenii şi pentru că nu au făcut-o, de o săptămână le-a fost decuplat curentul de către angajaţii distribuitorului de energie. Asta fără nicio explicaţie...deşi familia a făcut numeroase sesizări telefonice, online, au fost chiar şi la sediul societăţii, iar pentru că nu au mai ştiut ce să facă, au apelat la un avocat. 

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 13:05

Vezi și

În urmă cu doi ani, familia Evi, din satul Folt, a observat că primeşte facturi mari la curent, aşa că a sesizat distribuitorul de energie. Au solicitat o verificare, însă de-abia peste 8 luni le-au schimbat contorul. De atunci n-au mai primit facturi până în noiembrie, anul trecut, când au avut parte de o surpriza... Aveau de plată peste 16 mii de lei. După numeroase sesizări la care nu au primit niciun răspuns, acum o săptămână au venit câţiva angajaţi, care au intrat pe proprietatea omului şi au tăiat curentul.

Petru Evi: Acesta este noul contor se vede aici firul scos. Deci au rupt sigiliul vechi, au scos firul şi ne-a luat curentul propriu-zis. N-au trimis niciun răspuns la notificările făcute către dânşii. Pur şi simplu au venit, au intrat în curte şi au debranşat imobilul de la energia electrică. 

Copiii îşi fac temele la lumina lămpii

Oamenii încearcă cu greu să se descurce acum fără curent, adică fără frigider, televizor, boiler, calculator sau lumină în casă.

Roxana Evi: A trebuit să aruncăm tot. Copiii au teme de făcut, eseuri pentru şcoală, referate, proiecte, n-avem pe ce.

Reporterii au încercat să ia legătura cu distribuitorul de energie, au avut parte de o conversaţie cu un robot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat curentul, iar acum copiii îşi fac temele la lampă