Antena Meniu Search
x

Video Facturile mari la curent au speriat autorităţile locale din Galaţi. Primăria a decis să monteze becuri cu led pe 4 străzi din oraș

Facturile mari la curent au speriat autorităţile locale din Galaţi! Aşa că au decis să monteze becuri cu led pe mai multe străzi din oraş. Acestea costă mai mult, însă primăria consideră că, pe termen lung, va ieşi în câştig.

De Adrian Obreja la 12.10.2021, 08:55
Vezi și

Patru străzi principale din Galaţi vor avea leduri, pentru a reduce consumul de energie electrică cu 70%. Contractul, cu o valoare estimată de 1.503.555 lei, vizează Bulevardul Marea Unire, Strada Brăilei , Strada Navelor și Bulevardul Oțelarilor. Sunt prevăzute 12 luni pentru realizarea proiectului, din care 3 luni pentru proiectare și 9 luni pentru execuție.

Valoarea totală a proiectului este de 1,8 milioane de lei, din care aproximativ 700.000 reprezintă contribuția de la bugetul local. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Facturile mari la curent au speriat autorităţile locale din Galaţi. Primăria a decis să monteze becuri cu led pe 4 străzi din oraș