Antena Meniu Search
x

Video Faleza din Tulcea va purta numele legendarului canotor, Ivan Patzaichin. Vor fi amenajate zone de antrenament pentru micii canotori

Faleza municipiului Tulcea va purta numele lui Ivan Patzaichin. Este decizia Consiliului Judeţean şi doar un prim pas pentru realizarea unui vis mai vechi al sportivului: Amenajarea, aici, a unor culoare de antrenament pentru micii canotori. Deja, mai mulţi copii sunt învăţaţi să devină călăuze ale apelor.

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 09:58

Vezi și

Pentru Asociaţia Ivan Patzaichin, redenumirea falezei din Tulcea este un semn că autorităţile vor sprijini în continuare proiectele susţinute de legendarul canotor. Unul dintre visurile sale era dezvoltarea unui centru de iniţiere în sporturile pe apă. Ieri, la Sulina, s-a făcut un prim pas.

În cadrul programului, cei mici vor învăţa nu doar canotaj, dar şi istoria Deltei

A fost lansat programul naţional Călăuzele Apelor, dedicat copiilor care deja, din pasiune, şi-au construit propriile ambarcaţiuni. 

"Turcii şi ruşii erau într-un conflict pentru luarea portului. Turcii voiau portul pentru a-i schima numele şi pentru a-l face un port cu taxă". Proiectul este sprijiniit de Deprtamentul de Dezvoltare Durabila al Guernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Faleza din Tulcea va purta numele legendarului canotor, Ivan Patzaichin. Vor fi amenajate zone de antrenament pentru micii canotori