Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Faleza din Tulcea va purta numele legendarului canotor, Ivan Patzaichin. Vor fi amenajate zone de antrenament pentru micii canotori

Faleza municipiului Tulcea va purta numele lui Ivan Patzaichin. Este decizia Consiliului Judeţean şi doar un prim pas pentru realizarea unui vis mai vechi al sportivului: Amenajarea, aici, a unor culoare de antrenament pentru micii canotori. Deja, mai mulţi copii sunt învăţaţi să devină călăuze ale apelor.

de Redactia Observator

la 03.10.2021 , 09:58

Pentru Asociaţia Ivan Patzaichin, redenumirea falezei din Tulcea este un semn că autorităţile vor sprijini în continuare proiectele susţinute de legendarul canotor. Unul dintre visurile sale era dezvoltarea unui centru de iniţiere în sporturile pe apă. Ieri, la Sulina, s-a făcut un prim pas.

În cadrul programului, cei mici vor învăţa nu doar canotaj, dar şi istoria Deltei

A fost lansat programul naţional Călăuzele Apelor, dedicat copiilor care deja, din pasiune, şi-au construit propriile ambarcaţiuni. 

Vezi și

"Turcii şi ruşii erau într-un conflict pentru luarea portului. Turcii voiau portul pentru a-i schima numele şi pentru a-l face un port cu taxă". Proiectul este sprijiniit de Deprtamentul de Dezvoltare Durabila al Guernului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Faleza din Tulcea va purta numele legendarului canotor, Ivan Patzaichin. Vor fi amenajate zone de antrenament pentru micii canotori