Antena Meniu Search
x

Două false măicuţe au băgat spaima în vasluieni. "Au împins un bărbat pe şinele de tren!" (Video)

Două femei îmbrăcate în măicuţe au terorizat Vasluiul. După ce, duminică după-amiază, au făcut circ pe străzile din centrul oraşului, înjurând şi scuipând lumea din jur, ieri, una dintre femei ar fi împins un bărbat pe şinele de cale ferată. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.07.2019, 15:21

Două femei îmbrăcate în măicuţe au terorizat Vasluiul. După ce, duminică după-amiază, au făcut circ pe străzile din centrul oraşului, înjurând şi scuipând lumea din jur, ieri, una dintre femei ar fi împins un bărbat pe şinele de cale ferată. 

Scenele s-au petrecut aseară, în Gara Vaslui, în timp ce oamenii aşteptau în staţie sosirea trenului de la Iaşi către Bârlad. 

La un moment dat, spun martorii, una dintre cele două femei a scuipat automatul de cafea aflat pe peronul gării. După care, din senin, a împins un bărbat pe şinele de cale ferată. 

A fost salvat de un alt bărbat chiar înainte de a sosi trenul în staţie. 

Un alt bărbat, care a asistat îngrozit la întreaga scenă, a mers la sediul biroului Poliţiei Transporturi din Gara Vaslui pentru a reclama incidentul, dar nu a găsit pe nimeni. Scena a fost relatată ulterior de soţia tânărului care a mers să reclame poliţiştilor. 

"Soţul meu era în gară împreună cu bebeluşa. Prima dată, una dintre ele s-a apropiat de automatul de cafea unde a văzut o poză cu o femeie şi a scuipat-o. La puţin timp, l-au împins pe domnul respectiv pe şinele de cale ferată, la mai puţin de 1 minut de sosirea trenului. Omul a fost ridicat de un tânăr din gară. Soţul meu a mers direct la poliţia din gară, dar nu era nimeni. Între timp, ele au urcat în tren...Au fost şi alte persoane din gară agresate de ele. Cel mai probabil vor reveni întrucât am înţeles că au mai fost în Vaslui", a scris femeia pe Facebook.

La un moment dat, spun martorii, una dintre cele două femei a scuipat automatul de cafea aflat pe peronul gării. După care, din senin, a împins un bărbat pe şinele de cale ferată

În urma acestui incident, poliţia din Vaslui a deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Reamintim că cele două false măicuţe, una originară dintr-un sat din Vaslui, cealaltă din Galaţi, au făcut circ, în cursul zilei de duminică, 21 iulie, pe străzile din Vaslui. 

Târând dupã ele trei geamantane şi câteva genţi, cele două femei s-au aşezat la umbră, ca să se odihnească. Din senin, au început să ţipe şi să înjure lumea din jur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Două false măicuţe au băgat spaima în vasluieni. "Au împins un bărbat pe şinele de tren!" (Video)